Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban recept
A Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban hozzávalói:1 szelet kenyérszalonna,
4-6 szelet harcsafilé,
fokhagymás fűszerkeverék,
bors,
szárított vagy friss kapor,
2 db halászlékocka,
2 dl tejföl,
1-2 evőkanál liszt
A Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban elkészítési módja:
A szalonnát kiolvasztjuk, majd kivesszük a serpenyőből, és ebben a zsiradékban megsütjük a fokhagymás fűszerezett halszeleteket. A kész halszeleteket félretesszük, a serpenyőbe 3 dl vizet öntünk, felforraljuk, hozzádobjuk a halászlékockákat, tejfölös habarással sűrítjük. Beleszórjuk a friss vagy szárított kaprot, majd a halszeletekre öntve galuskával tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. febr. 21. 07:24
A harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban elkészítési módja és hozzávalói.