Ananászos sonkás karaj recept
Az Ananászos sonkás karaj hozzávalói:70 dkg sertéskaraj,
10 dkg sonka,
1 doboz, karika konzerv ananász,
só,
bors,
oregano,
70 dkg burgonya,
olaj
Az Ananászos sonkás karaj elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Lehet több felé is vágni, lényeg h ne boruljon fel :) A serpenyőben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük. A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütőben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. febr. 18. 07:03
Az ananászos sonkás karaj elkészítési módja és hozzávalói.