Lecsós karaj recept
A Lecsós karaj hozzávalói:60 dkg sertéskaraj,
10 dkg füstölt szalonna,
20 dkg gomba,
1 db vöröshagyma,
fekete bors,
só,
10 dkg konzervlecsó,
80 dkg burgonya,
1 csomag petrezselyemzöld,
5 dkg zsír.
A Lecsós karaj elkészítési módja:
A karajt felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, fekete borsozzuk, zsíron elôsütjük. A burgonyát héjában félig megfôzzük, megtisztítva karikára vágjuk. A tál aljába egy sor burgonyát rakunk, megsózzuk, rátesszük az elsütött húsokat. A tetejére lecsót, reszelt gombát, majd a burgonya másik felét tesszük. A szalonnából kakastaréjt vágunk, pirospaprikába forgatjuk, és azt tesszük a tetejére. Forró sütôben 40 percig sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jan. 16. 16:27
A lecsós karaj elkészítési módja és hozzávalói.