Vegetáriánus rakott recept

50 dkg burgonya,
5 db fõtt tojás,
15 dkg zöldborsó,
15 dkg spárgabab,
15 dkg gomba,
3 dl tejföl,
15 dkg reszelt sajt,
só,
vegeta ételízesítõ.
A Vegetáriánus rakott elkészítési módja:
A gombát szeletekre vágjuk és lepirítjuk. A burgonyát, zölborsót, spárgababot megfõzzük. A burgonyát és a tojást karikákra vágjuk. Egy tûzálló tálat vajjal kikenünk, meghintjük zsemlemorzsával és rétegezzük rá a zöldségeket. Minden réteget locsocsolunk tejföllel, megszórjuk vegetával. A legaljára és a tetejére burgonya kerüljön. Sütés elõtt szórjuk meg reszelt sajttal. Forró sütõben rózsaszínüre süssük.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jan. 12. 16:37
A vegetáriánus rakott elkészítési módja és hozzávalói.