Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Töltött laska recept

Töltött laska recept

A Töltött laska hozzávalói:
1 csomag gömbölyű laska (makaróni),
morzsa,
szilvalekvár,
darált dió,
cukor,
zsír.


A Töltött laska elkészítési módja:
A gömbölyű laskát forró sós vízben kifőzzük, leszűrjük, forró zsírral összekeverjük. Formát vagy lábast forró zsírral kikenünk, finom morzsával meghintjük, beleteszünk 1 sor laskát, 1 sor szilva- vagy más lekvárt, ismét egy sor laskát, sor cukrozott darált diót, végül a tetejére laskát. Ha az egészet ily módon beraktuk, sütőben szép pirosra sütjük. Tálaláskor kiborítjuk és porcukorral lehintjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A töltött laska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook