Fóliában sült rablópecsenye recept
A Fóliában sült rablópecsenye hozzávalói:60 dkg sertéskaraj vagy tarja,
15 dkg füstölt szalonna,
60 dkg burgonya,
20 dkg gomba,
30 dkg vöröshagyma,
2 teáskanálnyi só,
1 mokkáskanál bors,
2 evőkanál pirosarany (4 dkg),
30 dkg zöldpaprika,
1 evőkanál olaj.
A Fóliában sült rablópecsenye elkészítési módja:
Valamennyi nyersanyagot gombafej nagyságúra szeleteljük. 15-20 cm-es nyársra fűzzük, szabályosan ismétlődő sorrendben. Sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük piros arannyal és adagonként alufóliába csavarjuk. A parázs állandó élesztgetésével 25-30 perc alatt megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. aug. 3. 07:42
A fóliában sült rablópecsenye elkészítési módja és hozzávalói.