Göcseji pecsenye recept

8 szelet 8-10 dkg-os sertéskaraj,
8 szelet füstölt szalonna,
16 karika vöröshagyma,
16 karika füstölt kolbász,
őrölt bors,
só,
étolaj a kisütéshez.
A Göcseji pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. A hússzelet egyik felére rátesszük a szalonna, kolbász és vöröshagyma szeleteket. Ráhajtjuk a hús másik felét. Klopfolóval a széleket megütögetjük, hogy a sülésnél ne nyíljon ki. Olajban mindkét oldalát jól átsütjük. Tálaláskor enyhén meghintjük pirospaprikával.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. júl. 16. 11:56
A göcseji pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.