Svédgomba (mikróban) recept
A Svédgomba (mikróban) hozzávalói:60 dkg gomba
2 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
2 db paradicsom
só
pirospaprika
majoranna
1,5 dl vörösbor
A Svédgomba (mikróban) elkészítési módja:
Egy edénybe beleöntjük az olajat és 2 percig 500 W-on melegítjük.Az apróra vágott vöröshagymát az olajba tesszük és 3 perc alatt 500W-on üvegesre pároljuk.A gombát vékony szeletekre vágjuk és hozzáadjuka hagymához.Az egészet megfűszerezzük,ráöntjük a vörösbort,valamint hozzátesszük a hámozott kockára vágott paradicsomot..Fedő alatt 15 percig 500 W-on pároljuk Félidőben egyszer megkeverjük. Friss kenyérrel,vagy pirítóssal tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. febr. 20. 21:53
A svédgomba (mikróban) elkészítési módja és hozzávalói.