Piskótás tejföltorta recept

* 2 doboz 5 dl-es tejföl
* 20 dkg-os babapiskóta
* 9 evőkanál porcukor
* instant kávé vagy kakaópor
* gyümölcs
* szörp
A Piskótás tejföltorta elkészítési módja:
A babapiskótákat kettétörjük, egy nagy kompótos tál aljára fektetjük őket. A tejfölt 3 részre osztjuk. Egy pici instant kávét vagy kakaóport elkeverünk vízzel és 3 evőkanál porcukorral; belekeverjük az egyik adag tejfölbe, majd ráöntjük a babapiskótákra. Ezután rátesszük a következő sor piskótát, majd gyümölccsel megszórjuk (ha lehet, savanykás legyen - meggy, ribizli, eper). Ráöntjük a 3 evőkanál porcukorral és egy kiskanál piros szörppel elkevert második adag tejfölt. Ezt követi a piskótasor, majd a 3 evőkanál porcukorral elkevert harmadik adag tejföl
Fóliával letakarjuk, és 24 órára a hűtőbe tesszük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: pingumaci, 2008. júl. 25. 01:39
A piskótás tejföltorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.