Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Szezon gyümölcsös kavarós recept

Szezon gyümölcsös kavarós recept

Elkészítési idő 40 perc

A Szezon gyümölcsös kavarós hozzávalói:
2 tojás,szétválasztva
1 bögre cukor
0,5 bögre olaj
1,5 bögre liszt
0,5 bögre szénsavas ásványviz
1 sütőpor


A Szezon gyümölcsös kavarós elkészítési módja:
A tojásfehérjéket a cukor felével,a sárgákat az ásványvízzel,olajjal,és a cukor másik felével külön edényben habosra keverjük,majd összekeverjük és hozzáadjuk a lisztet és a sütőport is. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk,(bármilyen) gyümölccsel megszórjuk és kb 160-180 fokon tűpróbáig sütjük.

Finom,puha tésztája van,magasra feljön és gyorsan elkészül.Meggyel a legfinomabb!


Cukorbetegek cukorpótlóval,fruktózzal készíthetik.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A szezon gyümölcsös kavarós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook