Pirított pulykamell gombával recept
A Pirított pulykamell gombával hozzávalói:60 dk pulykamellfilé
10 dk füstölt szalonna
60 dk burgonya
15 dk gomba
2 db piros kápia paprika
2 szál zöldhagyma
1 csokor petrezselyem
só
őrölt bors
olaj a sütéshez
A Pirított pulykamell gombával elkészítési módja:
A szalonna zsírját kisütjük, majd beletesszük a kockákra vágott pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Rászórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockákra darabolt paprikát és a vékonyra szeletelt zöldhagymát. Tűzön rázogatva összepirítjuk, és közben sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Amikor elkészült és a zöldségek roppanósan puhák lehúzzuk a tűzről. A burgonyát kockákra daraboljuk, majd a forró olajban pirosra sütjük, és lecsepegtetve a pulykaragura szedjük. Végül az egészet összeforgatjuk, és savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. márc. 12. 20:15
A pirított pulykamell gombával elkészítési módja és hozzávalói.