PIN kód fordítva.. Szerintetek igaz? (tudásbázis)
Elméletileg lehetne olyat csinálni, hogy ne legyen szimmetrikus pinkód. Ha igaz lenne, akkor miért nem tudatják ezt az ügyféllel? Nekem így is gondolkodnom kell a pinkódom fordítottján, hát még olyankor, amikor bordáim közt a kés...
Aztán mire odaérne a rendőrség...
Viszont ami igaz lehet az az, hogy rejtett kamerán állítólag videófelvétel készül a bankautomatáknál.
Nem igaz, mert megérkezett a "hivatalos" cáfolat! (Nekem legalábbis)
Akitől kaptam, Ő is elnézést kért és megkérdeztem egy kedves OTP-ben dolgozó ismerősömtől is!
Tehát nem igaz.
:)
és mit van ha a kod 1221?
én is kaptam ilyet, azán pár napra rá, hogy csak hoax volt.
ne dőlj be ilyesminek.
nem igaz
Szia!
Hát én kételkedek ebben
A minap kaptam az alábbi emailt:
"PIN KÓD FORDÍTVA. Ha egy rabló arra kényszerítene, hogy ATM-ből pénzt vegyél ki, értesítheted a rendőrséget, ha a PIN kódodat fordítva adod meg.
Pl. ha a PIN kódod 1234, írd azt, hogy 4321.
Az ATM felismeri, hogy a PIN kódot fordítva adtad meg, mint ahogyan az a kártyádon van.
A gép ugyan kiadja a kért összeget, de anélkül, hogy a rabló tudná, a rendőrség azonnal a segítségedre jön.
Sajnos, ezt ritkán használják az emberek, mert nem tudnak róla.
További ajánlott fórumok:
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- Miért ütközik nagyobb felháborodásba nagyobb körkülönbségnél, ha a férfi az idősebb, mint fordítva, ahol a nő?
- Segítség! Új laptopomon a kamera fordítva mutatja a képet. Mit lehet tenni?
- Bevásárláskor a férfi pakol és a nő fizet, vagy fordítva?
- Kinek kell támogatni a másikat, a szülőnek a gyerekét vagy fordítva?