Segítség! Új laptopomon a kamera fordítva mutatja a képet. Mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
Én is segítséget kérek asus k50AB laptopomhoz.fordítva látszik a kamerában a képem .Valaki segítsen
Köszönöm
Sziasztok! Nekem is mint itt egy jó pár embernek a kamerával van a gondom. Nekem egy ASUS X52J tipusú notebookom van és fejjel lefelé látom magam a kamerába.
Ha tudtok kérlek segítsetek nekem mert már nagyon idegesít. Segítségeteket előre is köszönöm. üdv.
Sziasztok.
Asus K50IJ laptop és fordítva mutatja a kamera a képet.
Tudtok segíteni?
Mit és honnan töltsek le?
Köszike előre is.:)
Sziasztok!!Fordítva van a laptopomon a kamera!!Segítsete!!Hogy tudom beállítani!!Köszönöm
S.O.S.
Vagy nem jó helyen kerestem. :)
Köszi a segítséget!
Tegnap szóltam a tesómnak, hogy nézze már meg, mi a gépem típusa, hogy meg tudjam írni.
Erre ő meg is oldotta a problémát. :)
Mostmár rendesen mutatja a képet, nem fordítva! :)
he-he :)
ahhor az egész laptopot meg kellene fordítani...
Igen! :) Már tudom, hogy elírtam. :)
Köszi, én is ugyan ezen az oldalon nézegetem már amióta a probléma fennál, de még mindig nincs w7-hez! :(
Drivert, nem szoftvert! :)
Ezen az oldalon tudsz böngészni! Kell lenni w7-nek is,azt támogatja az asus!
Gondolom már megoldódott a probléma,de ha valakinek ehhez hasonló baja van,akkor ez akkor fordulhat elő,ha nincs feltelepítve a kamera!
Tehát fel kell telepíteni a kamera driverét gépre és akkor nem lesz fordított kép! :)
Az a legújabb, csak nekem angol van.
A kapcsolat hozzáadása gomb sorában az utolsó ikon, rákattintva legördül egy menü, ott van az "Eszközök". Arra rámész, akkor megint legördül egy menü, ahol (valószínűleg) alulról a második kel neked, a már említett "Hang- és képbeállítások".
További ajánlott fórumok:
- Tegnap még volt internet a laptopomon is meg a rendes gépen is, ma viszont a laptopon egész nap nincs. Miért lehet ez?
- Cicáim állandóan a laptopomon fekszenek. Mit tegyek hogy leszokjanak róla?
- Hogy tudom a laptopomon a vezetékes egeret használni?
- A laptopomon miért nem megy az időmérő, sem a napok, sem az óra nem megy, hogy kell javítani, hogy működjön?
- Miért van Asus gépemen fordítva a kamera kép?
- Új laptopomon forditva van a kamera kép! Tudja valaki, hogyan lehet beállítani?