Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni? (tudásbázis)
Igen
De talán ők okosabbak és nem mennek falnak minden mézes-mázos szótól és nem esnek olyan hamar szerelembe,mint mi akik idiótán rózsaszínűen látjuk a dolgokat aztán meg megvan b-va a dolog mikor eloszlanak a kis felhőcskék és látjuk,hogy csak álmokat kergettünk:D
Igen, hajaj :)
A férjem is élt rózsaszín ködben. Aztán persze jöttek a hétköznapok, kicsit csalódott is. Megbeszéltük, de Ő volt az aki vadregényes szőke hercegnőt várt fehér lovon :D
5 év után végül összeházasodtunk, van egy kislányunk. Ragaszkodik hozzánk, de néha eszembe jut a csalódottsága. Szerette volna, ha marad a köd, de annak egyszer muszáj elmúlnia.
Megjegyzem neki nincs apukája, nem volt családkép előtte. Ezért inkább csak elképzelte a dolgokat anno. :)
Igen, tudnak.
Én már megtapasztaltam ezt az érzést férfitól.
Sajnos nem azonos hőfokon égtünk, így nem lett egy életrevaló kapcsolat, mert nem tudtam ezt viszonozni neki.
Talán mondhatom, kissé terhes is volt számomra a saját hűvösebb érzelmeim miatt.
A LEGTÖBB férfi titkolja - az enyém nem. :)
Mondjuk náluk apósomon is látszik (meg mondja) kb. 40 év után is, hogy szereti az anyósomat.
A ferfi ugyanugy kepes mely es lobogo szerelemre, mint egy no. Csak a ferfi titkiolja, mert szerinte a gyengeseg jele, ha "eg a szerelemben". Cikizi a tobbi, okos, ertelmes ferfitarsa. Vagy az apja beleverte, hoyg fiam, egy ferfi ezt vagy azt soha nem csinal.
En mindig azon voltam, hogy kihozzam a szeretett ferfibol azokat, amiket erez, csak nem tudja kimutatni. Eddgi mindig sikerult, szoval szerintem ugyanugy kepesek szeretni, mint egy no. Ha nem jobban.
képesek ám!
ezért sajnálom kicsit, hogy én pont az mellett maradtam, aki nem ilyen beállítottságú. na, de ez van, engem körülleng az a bizonyos rózsaszín...
Sokkal-sokkal jobban.
10-szer jobban!
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba