Bevásárláskor a férfi pakol és a nő fizet, vagy fordítva? (beszélgetés)
Én sem autóba pakolásról írtam,mivel nincs kocsink.A Kedvesem kedveli a hátizsákot ,már rutinosan szortiroz és én adogatok olyankor.
Erről ugrik be, a férjem zseniálisan tudott pakolni, ezt mindig rá is hagytam. Már azon kevés esetben, amikor még együtt tudtunk vásárolni.
Persze nem autóról beszélek, csak szatyorról. (Vagy költözéskor a teherautóról.)
Ha vele vagyok akkor kb.90 %-ban ő fizet és együtt pakolunk.Ha egyedül megyek boltba én pakolok és én fizetek nyilván.Nálunk olyan még nem fordult elő,hogy ő nem pakolt volna és mint nő egyedül küszködnék a pakolással és forditva is,nem szoktam ott állni a pénztárnál ,mint a valaki és bámulni ahogy ő kapkod.Ha mi együtt megyünk vásárolni,együtt is pakolunk.
Én inkább pakolok apa fizet.
Velünk sem. De azért mindig becsúszik nekem egy rio mare ha ő megy. Magamnak skót vagyok megvenni. 😬 Megveszi ő.
Én azokat is egyedül veszek. Kocsit is.
Én pl. arra, hogy mindent vesz, ami szükséges, és semmit, ami felesleges. De ez még soha nem történt meg ;o))
Ez a fórum miért anonim? Vagy piackutatást csak így illik végezni?
Én sem értem. Ha ők eddig egy bizonyos módon vásároltak, akkor majd a Hoxa többségi véleménye szerint ezt az adott módon meg fogják változtatni?
Én pl háklis vagyok a parkolásra. A kocsi csomagtartóba is én szeretek pakolni, ha utazunk.😁 Meg a nagybevásárlásnál is úgy szeretem tenni a cuccot,ahogy én azt elképzeltem.😁
Ja és ha ketten megyünk , mindenki meglepődik a szalagnál mi kerül oda, mert valahogy odakerül valami szerszámkészlet, meg valami finomság.
Ja és ketten pakolunk :) nem is értem ezt a felosztás dolgot.
Nálunk nincs egyezményes megállapodás, hogy ki fizet. A vírus előtt majdnem mindig együtt jártunk bevásárolni, szeret eljönni velem. Most én home office-okok és babákat várok, ő dolgozik, tehát hazafelé be is vásárol ha kell.
Mivel az ő számlájáról megy a hitel, rezsi, stb, így igyekszem én fizetni a boltban. De ezeken igazán nem szoktunk problémázni. Amíg nem voltunk házasok és albérletben laktunk, addig meg volt egy albi-rezsi-kaja bankkártyánk, és arra tettünk mindketten ua pénzt.
Még egymás pin kódját sem tudjuk. Vannak muszáj kiadások, de azon kívül mindenki oda teszi a fizetését ahova akarja.
Én szoktam kapni kávés bonbont.
Ritkán megyünk együtt. Ha mégis, mindketten pakolunk és az fizet, aki előbb előszedi a kártyát. Sose jutott eszünkbe, hogy ezt be kell osztani.
Pl. egy heti nagybevásárlásnál milyen meglepire gondolsz?
Remèlhetőleg meg is hálálod neki napi 4x :)
Én is... ha csak nem hűtőládát veszek vagy lapostévét, eddig általában meg tudtam oldani a bevásárlást.
Pakoljon a férfi és fizessen, és vegyen valami meglepit is. Ez a minimum. :)
Nekem a kisebbik fiam vásárol be, de még én is megyek maszkban bevásárolni, pl. gyümölcsöt.
A szalagra ketten pakolunk fel. A kosárba ő pakol vissza és ő is fizet (nála van az a kártya, amivel a bevásárlásokat fizetnjük). A kocsiba már szintén együtt pakolunk be.
Szerinted, hogy helyes, mit szeretnél?
Nem járunk párban vásárolni. Ha tehetem, én megyek, nem az ő műfaja ;) Egyedül, nyugiban bevásárolok, ha otthon van, felhívom hazafelé, a nehéz dolgokat ő viszi be. Ha nincs otthon, én felviszem a könnyebbeket, a többit ő, amikor megjön. Ha ő megy egyedül, mindig meglepi, hogy végül mit vesz :DDD
Sajnálom.
Elmúlik ez az embert próbáló idő is.
Bizakodni kell .
Ezen én már túl vagyok, most ilyen belenyugvási szakasz van.
Egyetlen fájdalmam, hogy karácsony óta nem találkoztam a szüleimmel.:(
Boldog békeidők..de fura még kimondani is.
Néha várom ,hogy majd felébredek és ez csak egy rossz álom volt .
Ahogy sikerül, ahogy éppen gyorsabb. 🤷 A nehéz dolgokat azért mindig ő teszi a kocsiba.
Nálunk is. Kinn megvár, míg én bevásárolok. :(
Ugyanígy szoktuk.
Boldog békeidőben.
Most Ő is kinn vár a kocsiban.
Férjem pakol a szalagra , odafigyel ,hogy a kasszásnak kézre essen az árú.
Többször megdícsérték és megköszönték a figyelmességét.
Fizetni én fizetek .
Sajnos most ebben a helyzetben egyedül vagyok a boltban.Férjem addig kinnt várakozik.
Hiányoznak a régi apró dolgok ebben is.
További ajánlott fórumok: