Miért ütközik nagyobb felháborodásba nagyobb körkülönbségnél, ha a férfi az idősebb, mint fordítva, ahol a nő? (beszélgetés)
Lehet, hogy azért, mert az elsőben vagy érintett.
Nekem pl az idősebb nő kombinacio a furcsabb de csak azert mert abban a helyzetben meg nem voltam meg nem is tudom elkepzelni hogy egy 10-15 evvel fiatalabb pasival legyek.Főleg ha pl 40 évesen lenne gyerekem és hazavinnèk egy 25 évest nevelőapukának.Nekem pl 10 év max belefér de mikor már gyereke lehetne egyik a másiknak az természetellenes.
az emberek bolondok és mindig a másik dolga foglalkoztatja őket.. vannak olyan nők mint pl én magam is, hogy egyszerűen érettebb vagyok a koromnál és nagyon nem tudok mit kezdeni a velem egykorú pasikkal és meg sem értem magam velük. egyszerűen az idősebb férfiasabb férfiak tetszenek. természetesen nem a nagypapa korúak és félék. tapasztaltabbak, udvariasabbak, és jobban ki lehet velük jönni
Szerintem a sztereotipiak miatt.
Ha a ferfi idosebb, akkor biztos azert van fiatalabb noje mert a friss husit szereti. Es az a szemet diszno biztos otthagyta a feleseget. :D
Ez lehet az egyik oka.
....vagyis : aki kapja , marja :)
azert,mert nincs egyenloseg.engem nem erdekel mas mit gondola rolam mikor fiatalabb pasival eltem,kinek mi koze hozza?en eltem vele nem mas,az en boldogsagom a fontos es nem pedig a szomszede,vagy rokonoke......
Valamikor , mikor még fiatalok voltunk egyik kolléganénim mesélte , h lelépett a veje , otthagyta a lányát a 2 gyerekükkel , 2 fiúval és összeállt egy idősebb nővel , aki az anyja lehetett volna ! nagyon ki voltunk akadva rajta ! h mi volt a gond ? anyakomplexusa volt ? v kényelmesebb volt beleülni a készbe ? mert ott megvolt minden ? amit majd azután kellett volna a kis családjának előteremteni ? :( sose tudtuk meg :(
....hát ez az ! h csak tapsolsz ! :)
Nem, sokkal jobban kiakadnak az emberek, ha a nő az idősebb. Te csak azt veszed èszre, ha azon akadnak ki, hogy a pasi idősebb, mert lehet, hogy téged annak a miértje jobban érdekel, de a fordítottján szoktak jobban kiakadni. Amikor a pasi idősebb, akkor max azt szokták mondani, hogy a csaj "biztos a pénzéért van vele", akár igaz, akár nem, az emberek ilyenek, mindent meg kell magyarázniuk:)))
Ja, az idősebb nő fiatal pasinál meg: biztos behülyítette a kissrácot vagy biztos "mindent hagy neki az ágyban", vagy: csak a pénzéért van vele a srác
Igen,talán 10 év az a bizonyos lélektani határ...
70 évesen nem a csajozás lesz a legnagyobb problémád :)
Ezt a korkülönbséget sokallom.
Ez már 16 év!
De pl. egy 18-28 számomra elfogadható.
Fantáziálunk.... fantáziálunk Zoé? :-D
Bezzeg, ha két férfiról lenne szó.
18+ éves csaj-34+ éves férfi... én nem ezt tapasztalom,de valóban ez általánosabb,mint fordítva.
...én is reménykedtem hajdanán , h a lányom magasabb lesz , mint én , és keskenyebb :) v soványabb :) v vékonyabb :)
Én sem értem a címet sem....
Szerintem nem nagyon szoktak felháborodni azon, ha a férfi idősebb. Persze, az sem mindegy, hogy mennyivel.
Szerintem az átlagot jobban "felháborítja", ha a nő az idősebb. És itt most nem néhány évre gondolok, hanem 10, 20 évre. Ez kevésbé elfogadottabb, mintha egy férfi lenne idősebb.
....akkor ő már nem lehet " Törpilla " :)
....a gyerekeink + 172 és 182 magasak lettek , kész szamárlétra :)
150-és 176 centi nem is olyan vészes , nálunk 30 centivel volt magasabb a férjem nálam 162-192 , fordítva inkább kakis lenne a dolog :(
?
Nem érted,vagy nem értesz vele egyet?
Nem mindegy.
Ez pontosan így van,a keserűség sok formát ölthet.
Igen,a gyerekkor is belejátszhat...főleg,ha túl jó,vagy túl rossz volt egy szülővel a kapcsolata valakinek.
Fordítva én tapsolnék :)
Ha 70 leszek (bár erre sok esély nincs) és lesz egy 35 éves csajom akkor ha lesz erőm tapsolok :))
További ajánlott fórumok: