Mi a véleményed az idősávos bevásárlásról? (beszélgetés)
Nehogy felhívjátok! 38 témához írta be ma :O
Valaki hívja fel és megtudjuk:)
ez a saját telefonszámod? mert itt más fórumba beírtad
A piacra is érdemes cetlivel menni. Nekem megvannak a standjaim, a cetlit úgy írom, hogy mi kerül a szatyorba alulra, majd rá. Ott is végzek max. fél óra alatt.:)
Nem magával a közeggel van gondom, vagy emberekkel. Egyáltalán, a ténfergős programok kikészítenek. Nem bírom emiatt a kirándulást sem. Egymást várogatni, kerülgetni, naaa mi lesz már, jöttök? Menjünk együtt, várjatok meg, leveszi a polcról, megnézi, visszateszi stb.
Jobban szeretem a céltudatos dolgokat. Egy piaclátogatás után zsongana a fejem 🙂
Nem vagyok karanténban, de kb. nekem is ennyi a bevásárlás 2-3 naponta, cetlivel.:)
Igen, Pennybe is járok, mert az van a legközelebb. Alap cuccokat ott is meg lehet kapni.
A mozgásigényemet meg késő délután 1-2 óra sétával a rakparton elégítem ki. Nem a boltokban molyolok a tömegben.
Klassz volt? Én még a napit is szeretem 15 percre leszűkíteni. Listával berobogok célzottan ahhoz a polchoz, amit keresek. Már attól felhúzom magam, ha éppen nincs, és muszáj helyette másik fajtát keresni. Most karanténban voltunk, egyszer hozattam 2 kg kenyeret, azt' cső... ma lejár, holnaptól mehetnék, de nem hiányzik.
Tartós fogyasztási cikkek vásárlása előtt még a víz is lever, mennyit kell majd vele vacakolni. Múlt héten úgy vettünk tv-t, hogy kinéztem online, leírtam az adatát, férjem elment, rábökött és fizetett. Semmi lődörgés. Boltjárást az egyik legundokabb feladatnak találom.
Agybajt kapnék 😄
De cipőboltban szívesen nézelődök.
Édesanyám 80 éven felül is imádott vásárolni boltba járni ( ingyen ) utazni, ugy látszik ez örökletes.Ma nem volt h.o, 5 szupermarketben voltam ( kerestem valamit de nem seikerült ), és nagyon klassz volt.
Valószínűleg ugyanazért, amiért egy nyugdíjasnak is. Ezért hangsúlyoztam, hogy nem korfüggő.
Soha nem járok Pennybe és Coopba se. Inkább Aldi, Lidl és a nagyobbak, ahová még járok.
aki h.o-n van, annak bizony szórakozás a bevásárlás
Nálunk is.
Ma volt a férjem fél 11-kor de azt mondta, hogy nem győzte kerülgetni a 65+-osokat.
Szoktál járni Penny-be? Ott hétvégén az idősek tolonganak, legalábbis nálunk így van. Ritkán megyek ezért, de nem a vírus miatt, előtte is ez volt.
Ritka mazohista, aki tömegben szeret bevásárolni.
És azért megéri? Hát nemtom...
A kérdés jó. Talán szeretnek tolongani, szeretnek tömegben lenni, szeretnek kockáztatni. Nem tudok másra gondolni. Ez olyan mint amikor nem a zebrán a zöldön hanem átlósan keresztben az autók között flangálnak. És nem bántásból írom, ezt tapasztalom.
Sok multinál van hétvégi akció. Őket is érdekelhetik
Még mindig butaságnak tartom ezt az idős-sávosdit.
Van, akinek ez nem szenvedés, hanem időtöltés.
Mielőtt valaki félremagyarázza; fiatal és idős is van ilyen.
Én egy valamit nem értek. 65 felett miért kell hétvégén boltba menni?
Én fiatal vagyok, de még így sem teszem a lábam hétvégén a boltba, mivel megtehetem, hogy hétköznap letudom. Szerintem a nyugdíjasok is be tudnak vásárolni péntek 8-10ig, hogy ne kelljen a hétvégi tömegben szenvedniük a sorbanállással, stb.
Terveznek változtatni, csak még nem tudni mit és hogy. Rájöttek, hogy adtak a szarnak egy pofont.
Reggel fél 7-kor már mentem a Sparba. Tele volt időssel. Mondjuk senkinek nincs a homlokára írva a kora, de biztos vagyok benne, hogy jócskán volt köztük 65 feletti. Nekünk szombaton van másfél, vasárnap 1 óránk vásárolni. Semmi értelmét nem látom az intézkedésnek
12-13 óra között Lidl, tömegek és voltak 65+ bőven. Ennek mi értelme. Védjük őket, meg van a sávjuk és bejönnek a tömegbe. Többen voltak idősek.
Reggel az utcán álltak sorba 8 előtt a húsbolt előtt mint tavasszal. Szerencsére a zöldségesnél nem kellett várni.
Ma 17-kor voltam közértben és elég sok 70 körülit láttam...Így semmi értelme az idősávnak.
Értelmetlen,arra jó,hogy összeugrasztja a két korosztályt.
További ajánlott fórumok: