Egyre jobban utálom a bevásárlást. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez igaz. Múlt héten pénteken elvittem a tesómat a Fehérvári úti LIDL-be. Meglepően szép őszibarackot, nektarint, kukoricát, paradicsomot, padlizsánt és cukkinit vettünk, és tényleg mind akciós volt.
Régen szerda reggelente mentem vásárolni, mert akkor még nem volt tömeg és akkor mindig friss volt minden. Ez már nem hiszem, hogy igaz.
Én sem szeretek itthon vásárolni.
Kérem vissza az Edekámat ,a Kauflandomat és a török zöldségesemet a házunk alatt 😥
Qrva honvágy.
Vasárnap délben? Velem ilyen nem fordult még elő.
Az amit vettél valószinű pénteken is ott volt a polcon, csak elfelejtetted. Szerintem.
Azutóbbi 24 évről nyilatkozom, szeretek vásárolni, főzni is. Kb 9 re itthon vagyok,mert korán megyek.
Előtte nem is tudom hogy oldottam meg.
Unokával lent töltöttük a nyár nagy részét /kis meg szakításokkal/
a balatononnál! Na azokat a bevásárlásokat még az ellenségemnek se kívánom! Amekkora tömeg volt a boltokban, utcán stb. Nem volt jó időpont a bevásárláshoz. Próbáltam korán reggel, dél körül, /reménykedve, hogy mindenki sztrandol/, de nem tudtam úgy kifogni, hogy ne legyen tömeg! Nesze neked nyaralás!
További ajánlott fórumok:
- Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!!
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Egyre jobban szőrösödöm, mindenhol, SEGÍTSÉG!!!
- Jobban utálom az önkéntes rendőröket ...
- Utálom a hasamat. Minél jobban tartom finom kajákkal, annál...
- Egyre jobban utálom a munkahelyemet.