Jobban utálom az önkéntes rendőröket ... (beszélgetős fórum)
őszintén szólva ezek a márkák annyira szóba sem jöhettek hogy nem is néztem mi az áruk. VW, Ford, Skoda ilyen kommerszebb márkákban gondolkodtam, de olyan motorral amivel én szerettem volna már túl sok volt az ára, meg tulajdonképpen egy-két márkától szabadultam volna.
használt-at nem mertem bevállalni, ami tetszett volna egy alfa használtan volt 5M, nem mertem belevágni. nagy álmom egy
szervízelési költség, garancia, kinézet, tudás... Hyundai N szériát javasoltak a barátaim vagy KIA-t, de túl soknak tartottam, az árát is és az erejét is. de a külseje viszont megtetszett, igy lett a kisebb motorral, sima i30 manuális váltóval, közepes felszereltséggel + téli csomaggal. megszerettem, minden kütyü benne van ami hasznos, néhány olyan is ami felesleges, dehát már nem opcionális. végül az árát is sikerült 7,5 alatt tartanom. szervíz is kibírható
Figyelemmel kísérem a kezdetektől a Hyundai, Kia modelljeit és nagyon feljöttek, igaz, ezzel párhuzamosan az árakkal is elszálltak. 2 éve lehetett az A-osztályos Mercit gyártásból előrendelni, 6,5 millió forintos alapáron, annyiért, amennyibe került egy Kia Ceed. Most meg ott tartunk, hogy egy új autó lassan 10 millió. Opel, Renault, Peugeot, szinte mindegy. Mindeközben az Audi Q2-est is meg lehet venni ennyiért, és hát mégiscsak Audi.
nalam azert az a donto ahogy kozlekedik. Minden marka fejlodik, nem a kulso alapjan itelek. de azert tobbnyire nem a Suzuki csapatnak
Tetszik nagyon a Hyundai i30, az n-esek meg különösen jók 😁
Milyen autót használsz? Amikor Suzuki Swifttel jártam, kb. mintha ott sem lettem volna, annyira semmibe vette a többi autós.
kulso sokat szamit. 😁
aztan hogy belul mi van, az sokszor meglepetes
Mondjuk vicces, hogy egy 140 lóerős Suzukinak kevesebb a tekintélye az utakon 😊
elég hat. dogosek a mercik
1.4-es motor van benne, 109 lóerős. De nagyon jól lehet vele autópályázni, szóval bőségesen elég. 😊
Nem titok, egy 2021-es Mercedes W177-est használok.
M S vagy C hirtelen ezek jutottak eszembe
Nem, csillag van az elején. 😊
az az amelyiknek allitolag nincs indexe? 😁
Mióta egy bizonyos márkájú autót használok, előzékenyebbek az emberek. 😊 A belsőből is előbb kimennek, beengednek.
olyannyira nem hogy hatul akadalyozzak hogy eloremenj abban a savban Ami majd besorol. igy egysavos lesz a kettobol es az a holding er
Pedig az a cipzár elv, hogyha be akarsz sorolni, akkor beengednek. De ez itthon úgy látszik nem működik.
nem enged elozni, szabalyos sebesseggel halad, de akadalyoz, nem huzodik le, besorolasnal nem enged be. es nyafog ha valaki jelzi a trafit
Az is önkéntes rendőr, aki betartatja veled autópályán a 130-at és nem megy le a belső sávból (amihez amúgy nincs joga).
Mivel hívod fel magadra a figyelmet?
Miért, ennyiszer dolgod van rendőri intézkedéssel?
Engem még csak nem is igazoltattak egész életemben.
a rendör csak teszi a dolgat, az önkentes meg leckeztet. azt hiszi kulonb kozben ugyanugy szabalyt szeg
Jobban utálom az önkéntes rendöröket, mint az igaziakat, pedig utóbbiak sem a szivem csücskei
További ajánlott fórumok: