Pikáns gyömbéres csirke recept
45 perc
Kalóriaszegény
300 kcal
4 db csirkecomb
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1/2 citrom
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín
3 dkg vaj
só
2 csipet őrölt gyömbér
1 csipet majoránna
A Pikáns gyömbéres csirke elkészítési módja:
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat besózzuk, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával. Előhevített sütőben ropogósra süttyük. Közben a finomra vágott vöröshagymát kevés vajon megdínszteljük, ízesíttyük a mustárral, szűrt citromlével, áttört fokhagymával. Tálalásnál a csirkecombot bevonjuk a mártással. Párolt zöldséggel és rizzsel körítjük.
A csirkecombokra öntsünk 2 dl vizet fedjük be alufóliával és kb fél óráig azalatt pároljuk. Utána vegyük le a fóliát és süssük pirosra. SOKKAL PUHÁBB LESSZ ÍGY A COMB
1 adag kalóriatartalma:300 kcal
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: erika1012, 2007. szept. 22. 14:33
A pikáns gyömbéres csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.