Csokitorta fondantal recept
A Csokitorta fondantal hozzávalói:Recept: Toralaphoz.
200 g cukor+ 80 g a habba
350 g liszt
1,5 dl olaj
1,5 dl tej
4 tojás
1 cs sütőpor
Mint a piskótát elkészítjük .
Krém:
2 csomag csokoládé puding
4 dl tej
10dkg cukor
1 ráma kocka
10dkg porcukor
Fondant: külső máz
6 kanál víz
2 kanál Zselatin
2 kanál méz
2 kanál ráma
75 dkg porcukor
A Csokitorta fondantal elkészítési módja:
Pudingport fel főzzük a tejjel és a cukorral. hagyjuk kihűlni. Rámakockát habosra keverjük a porcukorral , utána összekeverjük a kettőt. Zselatint feloldjuk a vízben, vízgőzön melegítjük és beletesszük a rámát mézet. Amikor feloldódott hozzá keverjük a porcukorhoz. folpackba csavarjuk és hagyjuk állni 5-6 órát. Lehet színezni gél állagú ételfestékkel festékkel. Ízesíteni is lehet aromával.Amikor kész vagyunk ezzel akkor kezdődhet az összeállítás. És a díszítés.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: erika1012, 2014. szept. 19. 23:12
A csokitorta fondantal elkészítési módja és hozzávalói.