Meggyes habos piskóta recept
A Meggyes habos piskóta hozzávalói:4tojás sárgája,20dkg porcukor habosra keverjük folyamatosan hozzáadunk 1dl meleg vizet és 1dl olajat.Amikor jó habos,20dkg lisztet,1 csapott evőkanál kakaót,fél csomag sütőport és a 4 tojás keményre vert habját.Ugy sütjük meg mint a piskótát.
A Meggyes habos piskóta elkészítési módja:
25dkg margarin,20dkg porcukorral habosra keverjük és félre tesszük.Közben megfőzünk 1cs.puncspudingot.A pudingot tej helyett 2dl meggylé és 1dl vizben sürüre főzzük.hidegre hűtjük és a krémmel összekeverjük.Az igy kapott krémet rákenjük a tésztára,tetejét magozott meggyel diszitjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 11111, 2007. jan. 5. 11:37
A meggyes habos piskóta elkészítési módja és hozzávalói.