Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Perdülős túrófánk recept

Perdülős túrófánk recept

Elkészítési idő 30 perc

A Perdülős túrófánk hozzávalói:
25 dkg. túró
25 dkg. liszt
1 kis pohár tejföl
1 evőkanál cukor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 csomag vaniliás cukor
1 csipet só
2 db. tojás
olaj a sütéshez


Perdülős túrófánk

A Perdülős túrófánk elkészítési módja:
A hozzávalókat jól össze keverjük, bő olajban, evőkanállal szaggatva kisütjük.

Kellően bő olajban sütjük, megfordúlnak magultól a fánkok.
Melegen és hidegen is nagyon finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A perdülős túrófánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook