Paypal-t szeretnék használni. Mi a teendő? (tudásbázis)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a paypal mikor levonja a 400 forintot a bankszámlámról, akkor a kapott kódot hova lehet beilleszteni? Sehol nem találok leírást erre a pontra, holott gondolom a szememet kiszúrja a megoldás.
Így kellene érvényesítsem a paypal számlám, ugye?
Utána már használhatom vásárlásra.
Aki ért hozzá:
Mi a teendő, ha a régi bankkártyám lejárt? Hogyan tudom az új adatait rögzíteni a paypal rendszerében? Teljesen elvesztem.
Sziasztok!
Sikerült megnyitni a paypal számlámat, már vásároltam is.
Tegnap az egyik vásárlásnál azt írta az eladó, hogy visszautal nekem 20 USD-t, mert olcsóbb volt a szállítás, mint ahogy ő először kiszámolta.
Ha tegnap utalta vissza,akkor az mikor jelenik meg a számlámon?
Nem azonnal kellene?
csak mert még nem látom.
Mastercard is jó.
Utána néztem.
Nekem visám van,2 év alatt semmi gondom nem volt vele,nem nyúlták le a pénzemet meg hasonlók.
na az a legutolsó szempont, hogy a bank mit ajánl:))
a bank azt ajánlja ami után a nagyobb jutalékot kapja, vagy amit kiadtak az ügyintézőknek, hogy most azt kell nyomni :D
de biztos vagy benne hogy electron kártyád van és nem normál visa?
mastercardot, visa-t (nem elektront), és am.expresst elfogad.
csak az volt a kérdés, hogy ha azt mondod, hogy a visa elektronikus kártyáját is elfogadja, akkor a maestrot is?
és csak a visa electront fogadja el a maestrot meg nem? :O
nem igen látom az oldalon leírva, annyira meg nem izgat hogy nekiálljak regisztrálgatni a különböző kártyákkal.
Nem kell menned a bankba
paypalon belépsz a számládra,kártya aktiválás,bankszámlaszám,meg hát amit kér,aztán lesz egy 4 jegyű szám,amit ök küldenek vissza,próbaképp levonnak a számládról 400 ft-ot,aztán ha leellenőrizték visszautalják a pénzt,de asszem a paypalra teszik vissza.Szóval nagyjából ennyi.várakozási idő 2-3 munkanap.Hazautalni csak 2100ft-tól lehet.
Ja :))
Én meg ott keresem, ahol vásárolni akarok.
Köszi!!!
Szia!
Hol kell regisztrálni paypalra?
1. beregisztrálsz paypalra, megadod a bankkártya adataid
2. azon az oldalon ahol fizetni akarsz a paypal gombra (vagy fizetés gombra) kattintasz, belépsz paypalra, aztán fizetsz.
elmondani bonyolultabb, mint kipróbálni.
Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni, hogy mit kell tennem ahoz, hogy Paypal-on keresztül tudjak kifizetni valakinek egy összeget?
Nem tudom, hogy mi a csoda ez :(
nem tudtam:-)
Én csak olvastam erről..és azonnal csináltattunk egyet:-) Azóta az e-bay sem akadály:-)
terepjárónkhoz pár hónapja Las Vegasból jött egy alkatrész:-)))
Az enyém OTP-s, és nagyon örülök, hogy nyitottam ezt a számlát. Így minden aggódás nélkül fizethetek.
De szerintem minden banknak van hasonló konstrukciója.
öööööööööö isten bizony nem tudom..számlavezetési díja van..tehát természetesen nem ingyenes..de nem nagy összeg..és inkább legyen ennyi, mint azon aggódni, hogy leveszi e más a pénzemet..
ez a kártya sima..nem dombornyomott..mindek is kellene annak lennie:-) nem fizetünk vele fizikailag..virtuális..
A dombornyomott, ha jól tudom elég drága.
Ez az internetes mennyibe kerül?
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Sziasztok! Amióta spirálom van ( 3 hónapja)szeretnék inkább betétet használni de borzasztóan viszketek mindegyiktől.Megoldás?köszi
- Milyen gépeket érdemes használni egy teremben, ha fogyni szeretnék?
- Érettségiről élményeket, tapasztalatokat szeretnék, és szerintetek van értelme valami agyserkentőt használni a tanuláshoz?
- Pár évvel ezelőtt kiköttettük a gázt, most szeretnénk újra használni, mi a teendő ilyenkor?
- Szeretném rendezni a ciklusomat, ehhez homeopátiát szeretnék használni. Szerintetek milyen készítményt érdemes szedni?