Nőként mikor mondod egy nőre, hogy nagyon csinos? (beszélgetés)
A témához, amire én gondolok.
Nem szoktam nőket nézegetni, pl. az utcán.
Ha filmet nézek és pl. a férjem azt mondja, hogy jól néz ki a szereplő, akkor megnézem ilyen szempontból és vagy egyetértek vele, vagy nem.
Ismerőseim esetében (természetesen kialakult már egy elfogultság), ha úgy látom, hogy ma csinosabb, mint szokott, akkor mondom neki, hogy de csinos vagy ma.
Vagy ha megkérdezi, hogy áll neki ez a ruha, ez a haj, akkor elmondom neki, hogy csinos benne vagy azt, hogy szerintem nem annyira előnyös.
Tehát, nőként nem igen mustrálom a nőket. Nem veszem észre, azt sem ha valaki nagyon csinos és azt sem, ha nem, mert nem érdekel.
Az viszont érdekelne, hogy egy nő miért nézegeti a többi nőt? Miért fontos neki az, hogy a másik 9 nő csinos e?
Én, max. magammal foglalkozok így. Megnézem magam a tükörbe és eldöntöm, hogy jól nézek e ki, elégedett vagyok e magammal, de más nők, egy kicsit sem érdekelnek. Az az ő dolguk.
Az, hogy valaki csinos e, teljesen az egyéni ízléstől függ, és nem attól, hogy én mit gondolok...
1. Nem vagyok "pali". 😅🤣
2. Egészségtelen és ronda.
Nőként?
Hogy értve mikor mondom?
Vagy az a kérdés, hogy mondom e egyáltalán nőként, hogy a másik nő csinos?
A kérdést nem is értem.
És ezt személyesen te döntöd el, hogy mi számít túlzásnak? :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem is az a csinos, akinek harmonikus a megjelenése, az alakjához és egymáshoz illő ruhákban van, és alapvetően ápolt.
Külső: Ápolt, öltözködése stílusos/harmonizál a személyiségével.
Belső: Kedves, intelligens, önazonos, határozott, önbizalma van, és ez így egyszerre sugárzik róla.
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres testmozgással a csinos alakért
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Megtetszett az évnyitón egy nagyon csinos Nő. Legszívesebben...
- Nagyon feszengek más nők jelenlétében, akik nálam csinosabbak
- Fülig belezúgtam a velem szemben ülő nagyon csinos lányba a...