Nőként mikor mondod egy nőre, hogy nagyon csinos? (beszélgetés)
Edith Piaf nem volt szép, igaz?
Sok képén viszont egészen csinos.
Ismeretlenhez odamenni, azzal, hogy "De csinos vagy!" ???
Még csak az hiányozna! :-D
Az egy más kérdés, hogy ki tudja e mondani.
Telesen igazad van! Aki kimondja az nem irigy, elégedett magával.
Na, de itt az a kérdés, hogy milyen nőkre mondom azt, hogy csinos?
Én azokra, akik szerintem csinosak. És ezeket a nőket ismerem. Az utcán, nem szoktam nézni a nőket és mondogatni, hogy ez csinos, ez nem csinos, ez nagyon csinos, ez nagyon nem csinos, stb.
Igen. Egyikük vagy a kettőből, aki - szerintem - félreértelmezi a kérdést. Csak nem akartam külön-külön reagálni; ezért gondoltam, hogy Hondásnő hozzászólásához csatlakozva írom a saját véleményemet.
Mindent leírtam ott. Az, hogy megállapítsam női szemmel egy másik nőről, hogy személy szerint csinosnak tartom-e, nincs szükségem mustrálgatásra. Te pedig most is mustrálgatásról írsz.
Ugyanazt tudnám írni, mint abban a hozzászólásomban, amire reagáltál. De másodszor miért írnám ugyanazt?
Arról van szó, hogy nem egyformán értelmezzük a feltett kérdést. Csupán ennyi.
Osztom a véleményed.
Van szemem, látok is vele még, és meglátom ami számomra szép.
Azért, mert nő van velem szembe, nem kapom el a fejem, és látom, hogy számomra kellemes benyomást kelt, vagy nem.
Azt hiszem, én vagyok a nem értő.
Tehát, én is tudok különbséget tenni, de nem szoktam nézni a nőket. Mint írtam, az ismerős az egy más kategória, de esetükben sem az történik, hogy csinosnak tartom e őket vagy sem.
Nem, még mindig nem értem, hogy egy nő, miért mustrálgatja a többi nőt, hogy csinosak e? És miért kellene nekem lenni, egy nő ideálomnak, mert ugye, ha azt mondom, hogy szerintem az olyan nők a csinosak, akik..., akkor ez azt jelenti, hogy van egy típus, aki nekem tetszik. De én, mint nő, nem tudok így szemlélni egy nőt.
Remélem, érthető vagyok.;)
Egy példa: kolléganő esetében látom, hogy szerintem nagyobb a feneke, mint kellene, jobban állna neki a hosszú haj, esetleg egy más szín, más ruha, stb., de igazán nem érdekel, hogy csinos e vagy nagyon csinos, inkább érdekel, hogy értsen a munkájához. Ha kérdez, ezzel kapcsolatban, akkor esetleg elmondom, de még ez sem az én dolgom.
Barátnő: nem azért barátnőm a barátnőm, mert csinos. Baromira nem érdekel az ő esetében sem. Persze, vele megbeszélem kérdés nélkül is, hogy szerintem csinosabb lennél egy másik ruhában, vagy mást, de nem érdekel, ha nem ő a világ legcsinosabb nője;)
Ha férfiakról van szó, az más, mert őket más szemmel nézem. És a férfiak is máshogy néznek minket nőket.
Tehát, nem. Nőként nem jelenthetjük ki, hogy csak a hosszú hajú, tökéletes arányokkal rendelkező nők a csinosak, ahogy te is írtad, egy teltebb nő is lehet csinos.
Nálam, nők esetében ami fontos, hogy ápolt legyen. Nem érdekel a derék körmérete, a fenekének a formája/mérete, a haja színe/hossza, az enyhe vagy túltolt sminkje sem, csak az, hogy öltözzön fel tiszta ruhába és ne legyen büdös, ne legyen bajusza;)
Jó ránézni.
Bájos .
Kellemes mellette lenni.Vannak akik hiába szépek ,de taszítanak és menekülök.
Egyfajta tisztaságot árasztanak (nem fizikai)
Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat. Nem volt nehéz, még kevés a hsz.
A te véleményed áll hozzám legközelebb. Hasonlóan gondolom.
A kérdést nem értőket pedig én nem értem. Az utcán én sem nézegetem, mustrálgatom a nőket. A kérdés nem is erről szól. Női szemmel is tarthat egy másik nőt csinosnak valaki. Én is tudok különbséget tenni csinos, kevésbé csinos, rosszul öltözött és trampli között. A trampli túlzónak tűnhet, de van ilyen.
Ismerek molett nőt. Olyan kisugárzása van, ami ritkaságszámba megy. Az egész megjelenése olyan, hogy nem lehet nem felfigyelni rá. És nem azért, mert kirívóan öltözik. Ellenkezőleg. Csinos, ápolt, natúr smink a hétköznapokon is.
Szóval, nem kell ahhoz semmiféle mustra, hogy meg tudjam állapítani valakiről, hogy számomra csinosnak számít-e vagy sem.
Ha egyben van, amikor jó a kisugárzása.
Jó ránézni, kiegyensúlyozottság, magabiztosság árad belőle.
Alakjának megfelelően öltözik,ízlésesen.
Az összképet. Ha csinos. Ápolt, szép, az én stílusom szerint van felöltözve, ízlésesen.
Nekem a magas cipőkben tipegő, szoros ruhás nőkről sosem a csinos jut eszembe inkább a kényelmetlenség. Ellenben aki vagány ruhákban van, azon mindig ledöbbenek, hogy milyen menőn néz ki. :D
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres testmozgással a csinos alakért
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Megtetszett az évnyitón egy nagyon csinos Nő. Legszívesebben...
- Nagyon feszengek más nők jelenlétében, akik nálam csinosabbak
- Fülig belezúgtam a velem szemben ülő nagyon csinos lányba a...