Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Ez igen!:))
Nekem még reggel le kell tudnom a futást mivel este a hétvégi bulira készülődünk, napközben meg attól tartok már nagyon meleg lesz.
Úgyhogy hamarosan indulok.
Sziasztok!
Tegnap este elkezdtem a félmaratoni felkészülést és már ma is túl vagyok egy 6,5 km-es futáson:)
Ti hogy vagytok, mit csináltok?
Halihó Csajok!
Ma reggel olyan 'Májusi edzésprogram Rékával' illatot éreztem a levegőben, így eldöntöttem belevágok keddtől újra:)
Indítottam fórumot és naplót is, akit érdekel szívesen várom:-)
Itt a nyááááááár!!!!!
Sziasztok!
Nálam egy kicsit pihentetve van a torna, először az ételekre próbálok jobban odafigyelni.
Ti nagyon ügyik vagytok, csak így tovább, aztán majd csatlakozom én is hamarosan:-)
Az jó kis ösztönző lesz!
Mai torna kész!! Elhatároztam hogy hetente minimum háromszor futni fogok!!!!!!
Ti mire tornáztok ma?
:)
na, ezt jól kiveséztük.
Írtam privit!
Igen, szinte pont egy éve jártunk Istanbulban (május 10 - 20.)
Jo reggelt!!! Nekem matol nagyon be kell lendulni. Majus 5en elutazunk egy hetre Torokorszagba nyaralni, addig le kene fogynom par kgt:) Igen tudom tipikus, ha tortenik valami rakapcsolos..Ez van, legalabb van motivacio:))) Magamon kivul persze:)
Ma koredzes lesz az biztos:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.