Paviai leves recept
A Paviai leves hozzávalói:1 liter húsleveslé,
6 dkg vaj,
4 szelet kenyér (friss),
4 egész tojás,
4 evőkanál parmezán sajt.
A Paviai leves elkészítési módja:
Forrósítsd fel a húsleveslét. Olvaszd fel a vajat egy serpenyőben és pirítsd meg a kenyérszeletek mindkét oldalát. Tedd a kenyérszeleteket egy-egy hőálló leveses csészébe és üssél mindegyikre egy-egy tojást. Melegítsd elő a sütőt 200 C-fokra és tedd a csészéket a sütőbe, amíg a tojás összeáll. Szórd meg reszelt parmezánnal a tojásokat és merjél egy-egy evőkanál levest mindegyik csészébe. Tálald azonnal.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. máj. 2. 09:09
A paviai leves elkészítési módja és hozzávalói.