Párom túl szigorú.... (beszélgetés)
Fura... Visszakerestem az elejére, ott párkapcsolati problémát vetett fel valaki.
Hacsak nem a gázokra javaslat a lenmag, de akkor meg teljesen téves is lehet. Nekem anno a lenmag fogyasztása óriási puffadást és hasfájást okozott. Végül robbanásszerű volt a megkönnyebbülés, majdnem megrepedt a fajansz a gázkitöréstől...
Hpg
Engem nem mer kritizálni:)
Remélem is hogy olvassa,de kételkedem benne.
Lehet,hogy mostmár próbálja visszafogni magát,de azért volt egy-két gonosz megjegyzése itt a fórumon.Ezektől semmiképp sem lesz jobb ember.De sok más ilyen ember is van itt.
Szerintem egyáltalán nem kéne elájulni tőle,semmivel sem különb más embereknél.
Te vagy az,aki teljesen feleslegesen kapta fel a vizet.Kár,hogy nem veszed észre.
A te családod olyan,amilyen,a többi ember is olyan,amilyen.
Én már nagyon sokmindent láttam,és már csak azt hiszem el,amit a saját szememmel látok,és saját magam tapasztalom meg:)
NEM mondtam, hogy mindenki egyformán gondolkodik.
KÖZÖLTEM, hogy MI hogyan gondolkodunk.
És SZÁNALMASNAK tartom, hogy úgy érzed, lapot osztottak neked egy más, vadidegen családdal kapcsolatban, jobban, mint a család tagjának.
Szerintem ne folytasd, ez már nagyon kínos, én befejeztem veled.
:)
ez annyira aranyos:)
"nem szines a kép,nem akar többet mutatni.."
vanank képszerkesztő programok,amivel ki lehet javítani a képeket.A színtelenítés a legtöbb arcnak jót tesz: eltűnteti a ráncokat,lesimítja az arcot,kiemeli a szemet.
Sose higgy a fekete-fehér,vagy kevés színből álló képeknek,bárkiből szépséges-rejtélyes idegent farag,a szem kihangsúlyozódása meg lélektelivé teszi az arcot.Sőt esetleg a sötét szem csillogása még kutyaszerűvé is,amiről ugye a hűség jut az eszünkbe.
Mint irttam tisztelek. Van akinek sikerult elernie az ellenkezojet inen. Jo ejt.
Azt hiszem jobb ha elkerulom a forumot, viszket a billentyuzetem.:))
:)
Mindent te sem tudhatsz,nem tudsz mindig minden pillanatukról.
Nem kötözködni akarok,csak el kéne fogadni,hogy az emberek nem egyformán gondolkodnak.
Inkább pont az elkötelezettségtől félek:)
Nem vagyok magányos,kapásból tudok három helyet,ahova bármikor mehetnék.Egy időben el sem tudtam volna képzelni,hogy egyedül bármire is képes leszek.
Nem vagyok rá féltékeny.Nincs is miért.
Én szeretem a jó és szép dolgokat:)
Szeretem,ha boldogság vesz körül.Én örülnék,ha egyszer úgy kezdene majd egy mondatot,hogy ő a barátnőjével,párjával így és így élte meg ezt a dolgot,és még mindig kitartanak egymás mellett.Mert ilyet még nem láttam tőle,csak azt,ahogyan kritizál más embereket.
Emlékeztet arra,akit valamikor nagyon szerettem.
De az az ember elveszett,és már soha többé nem kerül elő.
Kobuderának elég elolvasni az írásait itt a hoxán.Jó a fogalmazókészsége,de szinte minden szavából süt a nagyképűség.De mire fel?Semmi olyat nem láttam tőle itt,amitől hiteles embernek érezném őt,Csernus szavaival élve.
Nem nagykepu, inkabb lokot+ oszintesegi viszketegsegben szenved.
Es igen is az , hogy enm visszavagot, hanem eltunt uriembere val.
Vedem? Miert vedenem? Nem a baratom meg virtualisan sem. Hogy ketonk kozt szo lene barmikor is no es ferfi kzoti erdeklodesre kb anyi esely van mint a tehenek ugrokotelezni . Akor miert vedenem?Velemenyt irok.
Amit irttam, hogy kep alapjan azt kep alapjan, azt amit nem irttam hogy kep alapjan azt az irasabol ittelem,na meg a hallgatasabol.
Feltekeny vagy.Tudok olyan pasit aki emiat felpofozta a volt csajat. Tudok olyat akipiros lampasnak nevezte csak olyan szoval amit ide nem irok ki. Kolbe nem alazot meg.Errol irttam.
Amelet hogy feltekeny vagy attol tartok nincs ebenem egy csop onbizalom sem. Biztosan nem tudhatom, de ugy gondolom felsz a maganytol es belekapaszkodsz abba amit eselynek latsz, megha cerna szal vekony is.
Te nem akarsz még leszakadni a témáról? Már én is nagyon unom, hát még Pms1.... oké, értjük, szerinted egy b.nkó, ámen, lépjünk tovább....
És igen, leírhatod a véleményed, és igen, ahányszor akarod, DE dögunalom.
Semmit nem erőszakolok, hanem egy IDEGENNEK próbálom a szájába rágni, egyre egyszerűbb mondatokkal, hogy NE nyilvánítson véleményt arról, amiről fogalma sincs és amiben nem kompetens, értsd: az ÉN családom.
Több, mint röhejesnek tartom.
Miért mennél el? Az elismerésed mire lenne nekem jó? Másképp látjuk a dolgokat, ennyi.
Komolyan azt hiszed, hogy az életben mindenki bólogat nekem? Főleg a 16 éves lányom? :D Ha így lenne kezdenék aggódni, hogy beteg :D
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Apa kontra anya, avagy szigorú az engedékennyel!
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?