Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt petrezselymes burgonya recept

Párolt petrezselymes burgonya recept

A Párolt petrezselymes burgonya hozzávalói:
vaj
delikát
petrezselyemzöld
burgonya


A Párolt petrezselymes burgonya elkészítési módja:
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat tetszőleges mennyiséget és rádobjuk a felkockázott burgonyát(lehet régi-új).Megszórjuk delikáttal és fedő alatt pár perc alatt kész.Ha jó az edényünk(öntött vas)még kevergetni se kell.Nem adunk vizet hozzá elég ami a burgonyában van. Ha elzárjuk petrussal összeforgatjuk

Így finomabb mintha vízben főznénk és az se elhanyagolható hogy gyorsabban elkészül


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt petrezselymes burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook