Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Párizsis pikánssaláta recept

Párizsis pikánssaláta recept

A Párizsis pikánssaláta hozzávalói:
1 nagy tubus majonéz
25 dkg csalamádé
2 alma
30 dkg marhapárizsi
1 közepes zeller
1 db főtt burgonya
2 fej lilahagyma
1 pohár tejföl


A Párizsis pikánssaláta elkészítési módja:
Majonézt tejföllel elkeverjük.Az almákat kimagvazzuk és hámozatlanul vékony csíkokra vágjuk.Azonnal bele kell tenni a majonézbe. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk,picit sózzuk,majd állni hagyjuk kb.20percet. A zellert lereszeljük,megsózzuk és állni hagyjuk. A csalamádét levétől lecsurgatva összevágjuk,és az almás majonézbe tesszük.A sózott hagymát,zellert kicsavarjuk és ezt is a majonézbe tesszük,és a csíkokra vágott párizsit is. Legvégül a főtt burgonyát tesszük bele,de ezt is csíkokra vágva. 3-4 órát állni hagyjuk,hogy az ízek összeérjenek!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A párizsis pikánssaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook