Majonézes párizsisaláta recept
20 perc
680 kcal
nemt.
nemt.
30dkg marhapárizsi
1 nagy alma
20dkg csemegeubi
2db főtt burgonya
fél fej saláta
1kisk.mustár
1mokkásk.só
fél mokkásk.bors(örölt)
1cs.petrezselyem
8 evők.majonéz
1 evők.Worcester-mártás
1 evők. ketchup
1evők.citromlé
1evők. porcukor
A Majonézes párizsisaláta elkészítési módja:
Az almát,ubit,burgonyát,salátát,párizsit nagyon vékony csíkokra vágjuk.A mustárt sóval,borssal ,felaprított petrezselyemmel a majonézbe keverjük. A mártással,ketchuppal,citromlével,porcukorral ízesítjük,majd belerakjuk a felcsíkozott hozzávalókat és hűtőbe rakjuk.
Nagyon finom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: anyamaci, 2006. nov. 30. 08:43
A majonézes párizsisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.