Parfüm - milyet vegyek ha azt akarom, hogy 1 km-ről érezzék? :) (beszélgetős fórum)
hehe..hehe...
erős vagyok,kibírom.
neeeeem állok neki korán reggel humorizálni.
ez édes és púderes
(nem locsolókölni :)
Givenchy- hot couture
Ezt tuti biztos érzik 1 km is! :))))
Hát pl. parfümöt vegyél, igazit, ne EDT-t.
Ja és a gond leginkább, hogy egy parfüm (nem kölnivíz vagy toalettvíz) nagyon drága, 10ezernél kezdődik leginkább. Még a Davidoff 12 ezrese is csak EDT.
Am meg nem is értem miért kezdtétek itt oltogatni :)
Csak segítséget kért, de ha azt nem adhatsz, inkább maradj csendben és ne írogass rosszindulatú megjegyzéseket :)
Abban viszont sztem minden normális ember egyet ért, h a kellő tisztálkodás feltétlenül szükséges... hisz nem is kérdezte, h kell-e mosakodni parfümözés előtt...?...:D...
Nekem az Amor Amor nagyon bejött :) ( cacharel )
És parfüm azért kell, h érezzék... ( persze mértékkel :) )
Hisz azért veszed, h jól érezd magad a bőrödben és ezt mások is észrevehessék :)
Ha annyira magamnak akarnám, akk csak az üvegcsét szagolgatnám egész nap, és nem fújnék magamra :)
Szval fújkáljunk csak :D
A higiénia pedig más kérdés, mert azt senki nem firtatta, h az a legfontosabb...
Mi? a kanfogós tipikusan az Euphoria a bordó!!!!!!!!
Menj be valahová és szagold meg!
Calvin Klein Euphoria, a bordó.
Isteni, és szexi, de nőiesen finom is, mégis vad.
Kicsit bevadított édes málna az alapja, de erős telttség i svan benne.
Egyébként nem rossz az Escada Moon Sparkle sem, valamint a Bulgari Omnia Ametyst...
Hallgass rám :)
Ismételten köszönöm mindenkinek, a hozzászólásokat :)
Nekem volt GG dezodorom (parfüm még nem) annak is elég sokáig érződött az illata. Csak hamar kifogyott :)
Ez egy jó parfüm: Tierry Mugler: Angel
Csak ritkán használom, mert spórolok vele, de nagyon jó!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Melyik villanyborotva jó, milyet vegyek a páromnak?
- Gázbojler tapasztalatok, milyet vegyek, milyen árak vannak?
- Járni tanuló babának vegyek cipőt? Ha igen milyet?
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.