Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:) (beszélgetés)
Én azért nem ajánlom, hogy arra a papírra fújd a parfümöt, mert bőrrel érintkezve teljesen más!
Én a bőrömre szoktam, hazamegyek és ami jobban megfog azt választom.
A nagy kedvencem a Moschino cheap and chic I Love love parfümje, finom citrusos, 1-2 fújás elég belőle és egész nap rajtammarad.:)
Persze, ismerem. Irtam is mar itt, valaki ajanlotta.
Tenyleg jo parfum.
Kivalasztottam vegre az uj parfumot:
Lalique Amethyst. :)
Dolce & Gabbana feromonos FM-től:)
Nagyon finom a Bvlgari Omnia coral, szimatold meg egy parfümériában:))
En is kerdeztem mar meg masokat, hogy mit hasznalnak es meglepo modon mindig olyan parfumoket, amik sose fogtak meg se elotte, se azota magamon.
Teljesen mas illat johet ki embereken, ezert ajanlani se konnyu.
Egye-fene Irisz, nem fogok olyat venni..:D
Nem csak en nem erzem a Vera W.-t,hanem mas sem.
Hat igen..,ferfiaknak szerintem kifinomultabb sokszor a szaglasuk.
Igen, mint ahogy irtam az elejen, ismetlem. De azert jo, hogy te is megerositetted amit en irtam.:D
Mint ahogy azt is leirtam, hogy milyen illat tipust szeretek. Es persze az arat is , hogy mennyi a keret. Esetleg nem olvastad el... :)
Most mindenki le fogja írni, hogy neki melyik jön be:))))
Akkor én is: che chevignon piros. Ezt bírja a bőröm és szerintem elég egyedi is, jgy nem szeretném, ha valaki ilyet használna, mert ez az én illatom:D De tényleg!
"és abszolút nem tartós, 1 óra múlva semmi nem érződik belőle"
Én magamra fújom és már nem is érzem. Erre mondják azt, hogy az a te illatod, mert nem neked kell érezni, hanem másoknak.
Egy történet: sorba álltam egy kis boltban és egy pasi előttem mindig hátra fordult és rámbámult. A harmadik hátrafordulásnál elegem lett és megkérdeztem, hogy mit szeretne? Nagyon zavarba jött és közölte, hogy annyira jó illata van a parfümömnek, hogy mondjam meg mit használok:)
További ajánlott fórumok:
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Dolgozik valaki a Tesco-ban? Ajánljátok?
- Állásinterjúra megyek holnap. Bátorítsatok légyszíves!
- Akiknek sikerült fogyni, légyszíves ide:)
- Szerintetek mi lehet a bajom? Légyszíves írjatok!
- 2 éves / 14, 5 kg-s gyereknek ajánljatok légyszíves autósülést! 9-25 és 9-36 kategóriák közt gondolkodom...