2 éves / 14, 5 kg-s gyereknek ajánljatok légyszíves autósülést! 9-25 és 9-36 kategóriák közt gondolkodom... (beszélgetés)
Szia!
Valamit félreérthettél, mert a condor nem forgalmaz espiro-t.
Az espiro optima pro jelen pillanatban nincs az országban, a lengyel gyártó csak januárban folytatja a gyártást és csak februárban érkezik belőle.
Mi nem is vártunk rá, hanem vettünk egy másik ülést, amivel elégedett is vagyok.
REno! Nem a babaszafari forgalmazza... www.condor.hu
Remélem, ez nem számít reklámnak...
Még le lehet mondani... :-) Viccet félretéve, remélem, beválik. Ha nem, akkor meg még mindig van lehetőséged kicseréltetni.
Szép napot!
Hú, ez tényleg nagyon szuper!!!
Kár, hogy nem hamarabb küldted, már elemileztem a megrendelést :(
Remélem, az Evolvában sem fogok csalódni :)
Recaro tök olyan, mint a mostani STM 9-36 ülésünk, se a kölök, se mi nem szeretjük.
A Kiddybe bele tudtuk passzírozni a gyereket szombaton egy bababoltban, de azt az ordítást, amikor elé lett téve az kis asztalszerűség, ami fogja a kölköt! Komolyan a halottak is felébredtek volna tőle.
Így is elég szűk volt neki (14,5 kg, pocakos) pedig utcai ruhában volt. Na ha erre jön a nagykabát, akkor mit csinálna? Szóval ezt rövidúton kizártuk.
Az Espiros 9-25-ben is ez az övterelő van, szóval ez is kiesett, Espiro 9-36 meg nem tetszett, nem találom a fejtámasztékot túl stabilnak benne.
Tényleg az utolsó. Végre sikerült megtalálni egy videót a második ülésünkről:
Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen a sok tippet!
Végül a Britax Evolva 1-2-3 (9-36 kg) mellett döntöttünk-találtam nagyon jó akciós áron - sajnos nem tudtuk sehol kipróbálni, ezért "vakon" vettük meg a netről-de ha nem tetszik, vissza lehet küldeni 14 napon belül automatice.
Ezt nem lehet menet közben dönteni sajnos-de muszáj volt kompromisszumot kötni. Viszont elég tágasnak tűnik és 18 kg-ig a saját övével lehet fixálni a gyereket.
Majd megírom a személyes tapasztalataim-ha lesznek :)
:-) Csak, hogy egy kicsit még jobban összezavarjalak, még találtam még pár dönthető ülést, elég jó árban:
A képekre kattintva vannak törésteszt videók, + bemutatók. Ez sem tűnik rossznak, és árban is elég jó.
A legfelső Tiger márkájú dönthető, itt is vannak képek.
Na, lelövöm magam. Sikeres választást! Szép napot!
Hali! Nem én írtam. De van belőle rengeteg. Melyik típus kellene?
A 9-36 kg-ig?
4 üzletben is kapható amúgy...
BRITAX EVOLVA 1-2-3 (9-36 kg) ismeri esetleg vki?
Abigél, Enissa nektek is köszi! :)
Enissa! A főnökömnek ilyen van, és ők is szeretik.
Ha már jútyúb:
Ilyen van nekünk, és szeretjük, de ez csak 25 kg-ig jó.
Szia!
Én ezt ismerem,szeretem... szerintem nagyon jó. Bármelyikre esik a választásod, azt kívánom sose tudjátok meg milyen, hogyan müködik baleset során!!
www.espiro.eu
Itt van magyar nyelvű leírás is, de az x.ar. Inkább menj a lengyel nyelvre, vagy az angolra.
Illetve at ADAC honlapján is van pár teszt.
Abigél, látom, te is éjjeli bagoly vagy... :)
de hol vannak ezek a bizonyos töréstesztek? mert én bizony sehol nem találom...
A németek nem tesztelik a lengyel üléseket, de állítólag a helyi tesztjei nagyon jók.
Kipróbáltuk már egy ismerősét, nagyon tetszett, praktikus és könnyű kezelni.
Nyílván nem egy besafe, de ebben az árkategóriában kiemelkedő. (27.800 Ft)
És az Espirora találtál töréstesztet?
Esetleg próbáltad előben a zárszerkezetét? Macerás bekötni?
NEkünk besafe van, nagyon praktikus, tökéletes, de 2. ülésnek drága.
Mi az espiro optima pro-t néztük 2. ülésnek, de januárig nem gyártja a lengyel gyártó és már egy darab sincs az országban. Legközelebb februárban kapnak belőle a hazai forgalmazók.
Árban és minőségben nagyon nehéz hasonlót találni.
Ami nekünk fontos az a merevített, beépített fejvédő, a menet közben is dönthető ülés és a jó töréstesztek.
Nem könnyű....
Nézem a Concordot is, de ennek sem látszik a zárszerkezete. Leírnád lszi, hogy milyen?
Mekkora volt a gyerkőc amikor vettétek és meddig tudtátok használni?
Nem hiszed el, de pont az előbb néztem :))
Láttad élőben is esetleg? Milyen volt a benyomás? Anyaga nem nagyon műszálas? Mert az a halálom...
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?