Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Parázson sült citromos tonhal recept

Parázson sült citromos tonhal recept

A Parázson sült citromos tonhal hozzávalói:
60 dkg tonhal
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4 szál petrezselyem

vaj


A Parázson sült citromos tonhal elkészítési módja:
Négy egyenlő nagyságú alufóliát terítsünk ki, kenjük meg vajjal, és mindegyikre tegyünk egy-egy halszeletet. Sózzuk meg, és zúzott fokhagymával kenjük meg. Csepegtessünk rá citromlevet, és a hal tetejére tegyünk egy-egy szál megmosott zöldpetrezselymet. Ezután a fóliát szorosan, légmentesen hajtsuk rá. Parázsra helyezve 8-10 perc alatt süssük meg. Köretként parázson sült burgonyát adhatunk mellé.


Kategória: Halas ételek receptjei


A parázson sült citromos tonhal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook