Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Harcsa pecsenye recept

Harcsa pecsenye recept

A Harcsa pecsenye hozzávalói:
1 kg afrikai harcsa filé
2 ek.nyers darált paprika
2 kk.nyers csípős darált paprika
vaj
fokhagyma
rozmaring


A Harcsa pecsenye elkészítési módja:
Egy tálkában keverjük össze a darált paprikákat.A halat vágjuk egyforma szeletekre és kenjük be mindkét oldalát az összekevert paprikával.Tegyük egy zárható dobozba és pácoljuk egy éjszakán át. Másnap hevítsünk vajat egy serpenyőben,dobjunk a vajba friss rozmaring leveleket,pár gerezd apróra vágott fokhagymát.Majd tegyük bele a halat és pár perc alatt süssük készre. Tálaláskor még szórhatunk rá az apróra vágott fokhagymából. Krokettel savanyúsággal tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A harcsa pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook