Harcsa pecsenye recept
A Harcsa pecsenye hozzávalói:1 kg afrikai harcsa filé
2 ek.nyers darált paprika
2 kk.nyers csípős darált paprika
vaj
fokhagyma
rozmaring
A Harcsa pecsenye elkészítési módja:
Egy tálkában keverjük össze a darált paprikákat.A halat vágjuk egyforma szeletekre és kenjük be mindkét oldalát az összekevert paprikával.Tegyük egy zárható dobozba és pácoljuk egy éjszakán át. Másnap hevítsünk vajat egy serpenyőben,dobjunk a vajba friss rozmaring leveleket,pár gerezd apróra vágott fokhagymát.Majd tegyük bele a halat és pár perc alatt süssük készre. Tálaláskor még szórhatunk rá az apróra vágott fokhagymából. Krokettel savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. júl. 12. 23:58
A harcsa pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.