Paprikás-szelet recept
A Paprikás-szelet hozzávalói:egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.
só
kevés víz
A Paprikás-szelet elkészítési módja:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. nov. 23. 09:21
A paprikás-szelet elkészítési módja és hozzávalói.