Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Paprikás-szelet recept

Paprikás-szelet recept

A Paprikás-szelet hozzávalói:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz


A Paprikás-szelet elkészítési módja:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


Kategória: Húsételek receptjei


A paprikás-szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook