Német adóvisszatérítésnek mennyi idő a határideje? (tudásbázis)
Mindenesetben küldenek hivatalos dokumentumot, 6 hónap után lehet reklamálni, illetve hát kell is.
Igen, természetesen már alapból minden papír ment rendesen. Tavaly ugyanez volt a szitu. Nünbergi adóhivatalnál állítólag hatalmas munkaerőhiány van ezért tolódik minden.
Szia! Amúgy gondolom beküldted a NAV igazolást már az elsőkörben?Szerintem ennyire üres a kassza !
Üdv mindenkinek! Én 2024.06.10.-én adtam postára most 2025.01.14. van ,a mai napig semmi nem történt! Ennyire üres a kassza itt is?!
Tőlem beadás után 3hónappal (szeptemberben) kértek hiánypótlást, személyigazolvány másolatot kértek a születési dátum miatt, hogy 06.12 vagy 12.06 🤦🏻♀️
Azóta csend van, ezt a hónapot még kivárom.
Esetleg azt tudjátok, hogy ha nem fogadják el az adóbevallást arról küldenek levelet?
Már minden megfordul a fejemben.
7 hónap és egy reklamáció után hiánypótlást kérnek 😃
NAV igazolást 😃 vicc az egész 🤷♀️
Sziasztok. Nekem azóta sem érkezett meg. Türelem nálam se sok van már.
Szia! Érdeklődnék, hogy azóta megkaptátok-e az adót?
Eddig türelmesen vártam de kezd elfogyni sajnos..
Sziasztok!
Nekem most jött az utalás.
A hónapban telt volna le a 6 hónap .
Nem volt semmi pótolni való .
Boldog Újévet!
Két ünnep között szerintem nem érkezhet utalás.
Ott is ünnep van.
Sziasztok! Még egy kérdés. Két ünnep között érkezhet szerintetek utalás illetve dec 23 án dolgoznak kint az adóhivatalokba? Vagy ebből már csak januárba lesz talán valami!?
Sziasztok! Nekem sem küldték még. Április óta várjuk októberben kértek hiánypótlást de azóta se történt semmi. Rosenheimi adóhivatal
Sziasztok!
Kapott valaki utalást ?
Nekünk tavaly december-21 én utaltak, és akkor is júliusban ért be a adónk.
Szia Nürnbergben lett beadva.
Melyik tartomanyba van beadva?
Köszönöm szépen sajnos mi még mindig nem május óta.
Tesóm 3 hónap alatt Meg kapta a külömbözetet hiánypótlas is volt!!!
A feljelentessel semmit sem ersz el, csak magadat bosszantod vele.
Én is írtam nekik levelet, hogy hol tart a folyamat és annyi volt a válaszuk, hogy folyamatban van.. lassan 7. Hónapja várom már de nem történik semmi
Én május elején, viszont írtam nekik levelet, vissza válaszoltak és abban az állt hogy a cég elektronikus úton nem küldte el mivel már kötelező! Lényeg az hogy még levelet sem küldtek ezzel kapcsolatban,ha te nem jársz utánna szarnak rá ! És még mindig ott tartunk hogy semmi változás és ennek kb már több mint 2 hete
Sziasztok elnézést hogy itt kérdezek,de van aki mostanában igényelte a német csaladi pótlékot?Mennyi időn belül kapta meg?Május óta várunk voltak hiánypótlások,már a magyart meg szüntették október 30ával.
Május végen adtam be a bevallást, azóta nem történt semmi..
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, hogyan tudok panaszt tenni a német adóhivatal ellen
Aki tudja az legyen szíves írja meg
Szia mikor adtad be a bevallást ? Nekem is pfalzba van csak április vége óta
Nekem tegnap jött meg a hatarozat ,ma meg a penz. 1 honap volt a varakozozas .(rheiland/pfalzt ) kitartas mindenkinek, remelem hamar jön.
Április vége óta semmi
Emailre , telefon hívásra sem válaszolnak
Kezd elfogyni a türelmem ,van itt még valaki aki régebb óta vár az adópénzére mint én ,és kapott e hiánypótlás levelet vagy akármi hasonlót?
Lassan megértett rá hogy felfogom jelenteni őket
További ajánlott fórumok: