Német adóvisszatérítésnek mennyi idő a határideje? (tudásbázis)
Jajj, ez nem valami bíztató!😥
Igen csak az a baj valaki már 10 hónapja várja😟
Akkor ti előrébb vagytok! Hát, nagyon kíváncsi leszek…..
Bízom benne hogy nem lesz megint 4 hónap meg 6.Nekünk február 21 adta fel.
Szia! Nekünk egy hete küldte ki a könyvelőiroda, kíváncsi leszek, hogy mennyit fogunk megint várni!
Sziasztok. Csak egy kis biztatásképp..Októberben adtam be a fiam bevallását, novemberben rájöttem hogy valamit elirtam benne, küldtem egy javítottat, kértem ezt vegyék figyelembe. Ma megkapta a pénzt. Se hiánypótlás, se határozat. Egyszercsak jött a pénz. Nürnbergbe küldtük.
Most akkor mennyit kell várni megint?? Azt hittem a napokban már meg kapom.
Szia
nekem konkretan visszairt az adohivatal hogy 26 an utaltak es mar meg kellett volna kapjam a penzt. En is hivtam, erdeklodtem elvileg utana neznek, mert nekem ok utaljak tovabb.
Szia. Most hívtam a könyvelőt, hogy még nem jött az utalás. Azt mondta már rég meg kellett volna jönnie. Úgy hogy kérnie kell egy új ki fizetést. Én okoska, nem kérdeztem rá, hogy most ez pontosan mit is jelent.
Szia. Akkor hol a pénz? Nem kell egy utaláshoz 1 hét!! Csak hogy mondjanak valamit.
az az erdekes hogy irtam nekik emailt es ma valaszoltak hogy mar februar 26 an elutaltak, ezt nem ertem. 2-3 nap egy utalas
200 Euróval kevesebb.Azért írok nekik.Kitartás,jönni fog.
Szia. Örülök hogy meg kaptad. Nem értem hogy utalhatnak kevesebbet, mint amennyit meg állapítottak. De több helyen olvastam már ilyet, hogy kevesebbet kaptak mint ami a határozatban volt.
Na,ma reggel megjött,de a határozaton 1800 Euró van,da az utalás jóval kevesebb,és nem az átváltás miatt
A levél kézhezvételétől számítva kB, 2-3hét, az utalás. Így olvastam a neten.
Szia. Sajnos nem. Reménykedem hogy a héten meg kapom.
Megkaptad már? febr 28.án kaptam meg a hátározatot ,de pénz még nem jött. Korábban,mindig egyszerre jött.
ha ket adoevet ket adohivatalnal adtak be de konkretan rakerdeztem es elkuldtek a hatarozatot egyiken a datum januar 21 a masikon februar 26.
gondolom majd egyben kapom meg a penzt de kb mennyi ido szokott lenni? mert mindenki 2-3 napot mond de itt a 2023 as evin mar tobb mint egy honap eltelt, a hatarozaton szereplo datum ota. mostmar azert utalniuk kellene nem?
Sziasztok idén adta már be valaki?Ugyanilyen sok idő megint az elbírálás?
Sziasztok. Február 14-én hozta a postás az adóról a határozatot Január 23,a dátum a határozaton. KB, mikor kapom meg az utalást?? Köszönöm ha válaszolsz.
Sziasztok Ostholstein tartomány valaki ? Már 4 hónapja semmi (Rttax)
Sziasztok!
Valaki hallot olyanról, hogy késedelmi kamatot fizet németország ha 6hónapon belül nem utalják ki az adót?
Jonapot!
Eurotaxrol van velemeny?
4 honapja adtak be de meg semmi.
Mindenesetben küldenek hivatalos dokumentumot, 6 hónap után lehet reklamálni, illetve hát kell is.
Igen, természetesen már alapból minden papír ment rendesen. Tavaly ugyanez volt a szitu. Nünbergi adóhivatalnál állítólag hatalmas munkaerőhiány van ezért tolódik minden.
Szia! Amúgy gondolom beküldted a NAV igazolást már az elsőkörben?Szerintem ennyire üres a kassza !
Üdv mindenkinek! Én 2024.06.10.-én adtam postára most 2025.01.14. van ,a mai napig semmi nem történt! Ennyire üres a kassza itt is?!
Tőlem beadás után 3hónappal (szeptemberben) kértek hiánypótlást, személyigazolvány másolatot kértek a születési dátum miatt, hogy 06.12 vagy 12.06 🤦🏻♀️
Azóta csend van, ezt a hónapot még kivárom.
Esetleg azt tudjátok, hogy ha nem fogadják el az adóbevallást arról küldenek levelet?
Már minden megfordul a fejemben.
7 hónap és egy reklamáció után hiánypótlást kérnek 😃
NAV igazolást 😃 vicc az egész 🤷♀️
További ajánlott fórumok: