Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Osztrák adóvisszatérítés fórum

Osztrák adóvisszatérítés (beszélgetés)

1 2 3 4
111. K.0218
nov. 7. 15:24
Mi sem kaptunk eddig semmit, lassan letelik a 6 hónap, megyünk finanzonline kódot kérni, ismerős hívta őket elvileg nem látják a rendszerben, az is lehet, hogy már folyamatban van az utalás (elvileg erre nem látnak rá), de lehet be sem érkezett. Valaki járt már így?
110. klaau (válaszként erre: 108. - Tünde83.)
nov. 7. 10:33
Nekünk még azt sem kértek, úgyhogy már semmit nem értünk miért nem küldik. 😞
nov. 7. 10:21
Sziasztok!Februarban,lett elküldve feleségem én adobevallasom,könyvelö egy borítekban küldte ,egy számlaszamunk volt megadva.Értesítést nem kaptunk semilyen levelet ,júliusban jött Welsből utalas adóvisszaterités,de csak a felesegem kapta meg,többet kapott mint amit vartunk.Lehetséges kettönkét egyben utaltak vissza?
108. Tünde83. (válaszként erre: 107. - Klaau)
nov. 7. 09:31
Nekünk 6 hónap telt le 2× kértek kiegészitést azóta semmi!
107. klaau (válaszként erre: 106. - Tünde83.)
nov. 7. 09:04
Szia! Nem! Most telik le a 8.hónap. A könyvelő múlthéten írt nekik megint. De se határozat se utalás semmi. Ti megkaptátok?
106. Tünde83. (válaszként erre: 104. - Klaau)
nov. 6. 17:49
Szia megkaptátok már azóta?
nov. 6. 15:28
Sziasztok.Mi beadtuk az adót február végén, júniusban jött egy kérès tőlük felénk,mi másnap be is küldtük nekik amit kértek,három napjára jött a határozat,hogy elfogadták az adót,pár napon belül utalták is a pénzt,de sokkal kevesebbet mint ami eredetileg járt volna.Igy aztán a könyvelőnő fellebbezett július elsején, azóta várunk...Valaki járt már így,hogy kapott egy összeget a számlájára, végül fellebbezett és megkapta a különbözetet is az ausztriai adóhivataltól?Mert hát ami jár az jár,nekünk az utazási költséget nem fogadtàk el,vagy csak egy kis részét legalábbis.
104. klaau (válaszként erre: 103. - Andi.nagy)
okt. 10. 06:23
Szia! Nagyon örülök! 🙏 Mi még semmit😞😅
103. andi.nagy (válaszként erre: 97. - Klaau)
okt. 9. 19:30
Szia. Kaptatok már határozatot és pénzt? Mi pénteken megkaptuk az adó visszatérítést.
102. klaau (válaszként erre: 101. - K.0218)
okt. 9. 10:16
A családi nekünk 4 hónapra rá megjött, de az adóról 7 hónapja nincs hír. Már 2x rájuk szólt a könyvelőnk, de még mindig semmi.
101. K.0218
okt. 4. 13:07
Sziasztok! Mi most először igényeltünk vissza adót, március közepén adtuk be, eddig még nem kaptunk határozatot, a családi pótlékot is most igényeltük az adóval egyszerre, eddig semmi hír! 😕
szept. 30. 08:05
Lehet az se mind1 kivel csináltatjuk ( ügyintéző) nálunk akinek csinalta meg senki nem kapta meg!
99. klaau (válaszként erre: 98. - Fredifero)
szept. 27. 13:18
Ez vicc🤣🤣😅
98. fredifero (válaszként erre: 91. - Klaau)
szept. 27. 08:10
Szia! Azóta se kaptunk semmit.😂
97. klaau (válaszként erre: 96. - Andi.nagy)
szept. 26. 13:38
Akkor tényleg gyorsak voltak! A családit 4 ónap alatt megkaptuk. Most meg se határozat se semmi. De azt gondolnám a határidőt nekik tartaniuk kellene.😞
96. andi.nagy (válaszként erre: 95. - Klaau)
szept. 26. 13:10
A párom papírjai július elején lettek beadva és már szeptember 2-án megkaptuk a határozatot, így ez gyorsan ment. Nem is értem mi alapján készítik, ki ülhet ennyit a ti papírjaitokon. Nekünk az egyik gyerkőc most töltötte a 19-et és újra kellett igényelni a családi pótlékot. Azt gondoltam, ha már egyszer kértünk, akkor gyorsabban megy, de nem, már 4 hónapja várunk. Remélem hamarosan ti is megkapjátok a határozatot. De ha olyan nyomtatványt kaptok, amit az előző hozzászólásomban írtam, akkor mindenképp keressétek az ügyintézőtöket.
95. klaau (válaszként erre: 94. - Andi.nagy)
szept. 25. 15:07

Sajnálom!

Nekünk is az első és még a határozat sem jött meg, úgy hogy a 6 hónap több, mint 1 hete letelt és az ügyintéző azt mondta, hogy a státuszunk is feldolgozás alatt van. Szóval nem vagyunk előrébb.

94. andi.nagy (válaszként erre: 93. - Klaau)
szept. 25. 14:30
Nem tudom, azt mondta az ügyintézőnk, hogy most több ügyfelével is előfordult ez. Mi először kértünk adóvisszatérítést, így nem tudtuk hogy működik, türelmesek voltunk. Aztán gondoltuk, rosszat nem teszünk vele, felhívtuk az ügyintézőt, hogy kaptunk a határozaton kívül egy "Buchungsmitteilung" nyomtatványt. Kérte hogy küldjük át és az ő szavaival élve, benn ragadt a kiutalásunk. Tanultunk belőle, legközelebb erre figyelni fogunk.
93. klaau (válaszként erre: 92. - Andi.nagy)
szept. 25. 13:49
Hogy hogy nem küldték autómatikusan? 😞
92. andi.nagy (válaszként erre: 91. - Klaau)
szept. 25. 11:44
Szia! Mi még nem kaptunk, mert mint kiderült nem küldték automatikusan. Kaptunk egy "Buchungsmitteilung" nyomtatványt. Az ügyintézőnk intézi. Most emiatt csúszunk még 3 hetet, mert mi nyugodtan vártunk.
91. klaau (válaszként erre: 90. - Fredifero)
szept. 25. 09:16
Szia! Nektek azóta jött a pénz?
90. fredifero (válaszként erre: 89. - Klaau)
szept. 11. 14:55
Szia. Nekem is le telik a 6 hónap ugyan úgy az egyik barátomnak is. 2 hete felhívtuk őket, csak ennyi volt a válaszuk folyamatban van. Azóta se történt semmi. Én elengedtem ezt már sajnos.
89. klaau
szept. 11. 06:07
Sziasztok! Valakinek azóta? Mi Márc 15.-én adtuk be. Most telik le a 6 hónap és még semmi.
88. andi.nagy (válaszként erre: 87. - Mirella101)
szept. 6. 07:13
Szia! Mi hétfőn kaptuk meg a határozatot, pénz még nem jött.
szept. 6. 03:29
Sziasztok két email és idegeskedés között hétfőn már fel hívtam őket hogy mi van már az adommal. Persze hebektek haboktak hogy jaj tényleg már 6 hónap le járt ja február már mikor volt úgy. Na szóval kedden már meg is kaptam a határozatot el fogadták és végre jön remélem ma már meg is jön
86. andi.nagy (válaszként erre: 76. - Attila1010)
szept. 5. 10:29
Szia! Érdeklődni szeretnék hogy megkaptad-e már a pénzt és ha igen, akkor a határozat megérkezésétől mennyi idő múlva utaltak? Köszönöm!
szept. 3. 18:45
Attila1010 megkaptad?
szept. 3. 18:44
Azóta kapott vissza valaki van új fejlemény ?
aug. 30. 12:29
Hát kedves bárkik is vagytok, akkor innentől úgy gondolom hogy ez már csak a finanzamt felelossege és hibája, mert ha jól számolok, ma járt le nekik a fel éves határidő március óta, de gondolom sokan mások is mint én egy ftot nem kaptunk, hát gratulálok nekik... mondjuk én már megszoktam, azt a pénzt várjuk csak ezektol, amiért megdolgozunk, amúgy boldogan használják csak a penzeinket. Ha felhivtak volna én kölcsön is adtam volna nekik ezt a pénzt szívesen egy időre, de innentől kamatot számolok, mert megbantottak :D
aug. 28. 09:06
Sziasztok én február 21-én adtam le onlin és még mindig semmi nem változót írtam nekik az online felületen és azóta se semmi már olyan szinten kezdek dühös lenni hogy meddig tart ez nekik . A 6 hónapot már túl lépték lassan szeptember.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook