Nektek is a második babánál nagyobb volt a hasatok? (beszélgetés)
Alig volt a második gyerkőcömmel hasam.
34. héten kezdték el kérdezni, hogy talán babát várok?!
Nekem még csak egy gyerekem van, de én is tudom, hogy szinte mindenkinél nagyobb lesz a második terhességnél, pont azért,amit írtak is, hogí már meg vannak nyúlva a szalagok. Hiába vékony az ember, hiába hízik keveset.
Nálam is így lesz, tudom. Vékony vagyok és totál lapos a hasam, de mióta szültem, meglátszik rajtam, ha bekajálok. Emlékszem a szülés utáni pár hónapban ha ettem egy keveset, egyből úgy néztem ki, mint máskor egy komoly zabálás után. Ez azóta változott, de még mindig meglátszik, ha eszem. Akkor nyilván a terhesség is jobban meg fog... :-)
Én még most szültem nemrég az első babámat,így saját tapasztalat nincs.
De egyik barátnőm esetében valóban így volt, hamarabb is meglátszódott a terhesség és hatalmasabb is volt a pocija.
Köszönöm a válaszotokat!
Akkor megnyugodtam,hogy a többségnek is nagyobb volt :) Nem zavar igazából,csak foglalkoztatott a kérdés.
Az első terhességet 56 kg-val kezdtem,ezt pedig 62-vel,tehát valamennyi felesleggel.
Na,de annyi baj legyen :)))
Ez azért van, mert a szövetek már egyszer megnyúltak és másodjára már sokkal gyorsabban megy végbe ez a folyamat. Teljesen normális dolog. Ez mindenkinél így van általában.
Az, hogy a két baba között viszonylag rövid idő telt el, méginkább megkönnyíti a szalagok nyúlását.
Nem, határozottan mondhatom nem. Ugyan akkora volt a hasam,ugyan annyit híztam és a formája is ugyan olyan volt. Sokan mondták is, hogy megint fiam lesz, de ez nem jött be nekik. Egy fiú, egy lány és mindkettő 3800gr és 51 cm.Szépek, okosak, sikeresek.
A fiú 20, a lány 17 éves.:)
szia..
nekem is nagy volt a hasam..kb félidősen volt akkora,mint az elsőnél a 8. hónapban:)
bár nekem 7.5 év telt el a két gyerek között...
jó egészséget nektek:)
És az első baba után mindent leadtál, nem maradt felesleg a hasadon?
9 hónap azért nem olyan sok idő, pláne ha már rögtön jön is a második bébi :)
Most vagyok a 17. hétben,de olyan nagy a hasam,mint az első gyermekemmel az 5. hónapban.
Ha kérdezik,hogy hányadik hónapban vagyok,csak ámulnak,hogy mekkora a hasam :)
Nem tudom számít-e,de 9 hónapra jött a második baba az első szülésemtől számítva.
További ajánlott fórumok:
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Gyed a második babánál
- Második babánál hány éves korától kapok gyest?
- Nagyobb /1-2 év körüli/ babánál a babakocsihoz tartozó lábzsákot használtok vagy másmilyet?
- Terhességi tünetek (hányinger, stb) második babánál