Nagyobb /1-2 év körüli/ babánál a babakocsihoz tartozó lábzsákot használtok vagy másmilyet? (tudásbázis)
Én a nagyobbik kisfiammal külön vettem egy lábzsákot, ami nem a mi babakocsinkhoz való, hanem bármilyen babakocsihoz jó. Meleg, thermo anyag belül, van egy nagy hátrésze, amin lyukak vannak az övnek, illetve van az első, rövidebb rész, amit le lehet zippzárazni is. A hátrész mindig fent volt, amikor hideg volt, feltettem az elejét is, hogy a zsákban melegedjen. A pléd nekem sem vált be, lecsúszkált és a sáros hóban ez nem valami szerencsés.
Most is így tervezem használni a picivel. Annyi talán, hogy ha most vennék zsákot, olyant keresnék, ami kívül orkán szerű anyag, mert az vízlepergető. A miénk pihe-ouha, meleg bundikás zsák, de hóesésben nem praktikus, akkor kell sajna az esővédő mindenképp. Legalábbis ha tovább kint vagyunk, mert ha nem is ázik át teljesen, de a külső része az igen. Most már nem veszek újat, de aki kérdezi, ez a véleményem/tanácsom/tapasztalatom.
Ha alszik betakarom. Amúgy meg kétszer annyi ruha van rajta mint rajtam.
Viszont, ha tiltakozik nem tuok mást csinálni, ha nem akarom, hogy végigüvöltse az utat. Inkább leveszem a télizsákot.
A mi babakocsink téli zsákja is ilyen. És mi is már lehajtva használjuk a lábtartót. Ráadásul ha rárakom a kocsira a kislányom nem lát kis és végignyüglődi az utat. A múltkor is úgy visított, kénytelen voltam leszedni és betakarni egy pléddel.
Viszont, ha overálban van és melegen öltöztetve, akkor miért van rá szükség?
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált?