Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák! (tudásbázis)
Kemény vízben kell mosni, öblítöt ne használj , napon-levegön szárítsd meg...ha lehet csontszárazra:)
No..és a szárítót felejtsd el:) Ugyanis attól puha-lágy lesz.
Szerintem szigorúan tilos öblítőt használni,mert iszonyúan környezetszennyező!Csak azért hogy puhább legyen egy ruha,nem szabad feleslegesen szennyezni ezt a bolygót.Enélkül is eléggé szennyezünk...Nem is beszélve arról,hogy ezáltal az ember bőre folyamatosan vegyszerekkel van kontaktusban...Az áradó mesterséges illat,az pedig a tüdőn keresztűl egyenesen a vérbe áramlik.(A bőrön keresztűl felszívódva szintén...)
Tehát ennyit nem ér meg,hogy megbetegedjünk tőle,meg még súlyosan terheljük is vele környezetünket...Aki nagyon kényes,bár teljesen felesleges ez is,1 kanál ecetet tegyen az öblítővízbe...
Nekema Coop-os bevált és az ára is nagyon kedvező.
Hányfokon mosod a törölközőket?
Lenort használok + Lenor illatkendőt.
A törölközők azóta puhák, hogy szárítóban szárítom
új kedvencem a fehér Coccolino (sensitive)
Finom, szolid illata van.
Coccolino Green Burst
most "kaptam rá", eddig főleg Lenor Springet használtam (szerintem ez utóbbi a legtartósabb illatú)
Én lenor summert használok évek óta, jó illata van még hosszú idő múlva is.
A törölköző keménysége az anyagtól is függ. A pamut megkeményedik, de ezek a jó törlközők.
Én vasalom, ettől puha lesz.
szerintem a legtutibb a lila Silan (Aromatherapy).
Nagyon finom illata van és a ruhák is puhák tőle.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?