Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette? (tudásbázis)
..És igen a DM-es pelus is szuper jó, de a Rossmannos árban jobb, és 'tudásában' nem rosszabb:D
Ja, és utóbbinál van 2db-os kiszerelés is.. én már csak azt veszem, mert már éjszakára sem kell sokáig pelus, aztán nehogy a nagy csomag a nyakunkon maradjon:D
Ugyan mi már csak éjszakára használunk pelust, de a Rossmann-os saját termék jött be nagyon. Babydream néven "fut"...
Nem tudom, hogy csinálja, de valami iszonyatos mennyiségű pisit képes elnyelni:)) Reggelre vagy 5kg:))) mégsem enged ki magából egy cseppet sem:)
Én a dm-es pelussal nagyon meg vagyok elégedve. Az olcsóbbak között a legjobb szerintem. Tökéletesen illeszkedik, sokat elbír (sokat iszik a babám), és viszonylag olcsó. Legutóbb 10% kedvezménnyel tudtam venni.
Mi próbáltuk Liberót,Dm-s pelust,pamperst és nekünk az új fehér csomagos pampers vált be!
Pampears, mert a liberó nem volt olyan jó nekünk.
Mást még nem használtunk.
Sziasztok libero honlapról letölthető dm és tesco megapak kupon.500ft értékben.több is letölthető de csak egy pelushoz egy használható fel.
gondoltam szólok.
csak a pamperst használjuk és meg vagyok vele elégedve. nekem is volt hogy kifolyta pisi belöle, de akkor tényleg sok teát ivott a kicsi. sztem más pelus se birta vna...
Épp most néztem, hogy a DM-ben most olcsóbb a Huggies, mint a Libero.
Lila tescós nappalra, Libero éjjelre.
A tescósat különösen akkor érdemes venni, ha akciós, akkor 30ft alatt is lehet db-ja mérettől függően.
Akció nélkül viszont figyelni kell, mert a szokásokkal ellentétben, gyakran a kisebb kiszerelésű olcsóbb, minta a multipack.
Mi lila tescós pelenkát használunk.Van olyan jó mint a Pampers vagy a Libero,és majdnem feleannyi.
ez igaz:) Páromnak rendszerint nem sikerül a nagyra ráadni rendesen, meg a ragasztó is fostalicska néha.
a lila tescos tényleg jó!csak jól kell felrakni!
Tegnap éjjel vizsgázott a lila tescos és átment:) Így mivel elfogyott az eddig használt liberó éjszakára, nem is veszek új csomagot.
Mi a lila tescósat használjuk és bevált a többi márkás pelusokkal szemben.Sokkal többet kibir mint a pampers vagy a liberó ezekből minden kifolyt.Jó még a spáros és a rossmanos is.
Nekünk is minden kifolyt.Olyan keskenyre csinálják,hogy ha egy tetemeset csinál bele a gyermek,akkor minden olyan lesz körülötte.
Mi pamperst használtunk szinte mindig.De a Rossmannosra áttértünk és ez is nagyon jó.És nincs olyan horror ára.Persze remélem már nem sokáig kell pelus épp bilire szoktatáson van a kislányom.
Sziasztok!
Mi moshatot hasznalunk.(Pop-in)
Elegedettek vagyunk vele.Egyszeri nagyobb kiadas,de megterül az idö folyaman.
Nálunk a lila tescós éa a liberó vált be.A pampersből minden kifolyt.
Mi a huggies-zal jártunk úgy, hogy kifolyik a pisi belőle, egyáltalán nincs tele, és mégis kifolyik!!! Kipróbálásra vettünk egy csomaggal, de alig várom már, hogy elfogyjon. Nekünk meg a libero jött be, azzal nincs balesetünk! Nem tudom, hogy miért van ez, de csak ez vált be nálunk, dm-est és pamperst próbáltunk még, azokkal is balesetünk volt szinte mindig.
A Liberóval a térképről is le lehetne kergetni, soha többet! Minden kifolyik. Mi huggiest használunk, drága, de a legjobb. Éjjel sincs baj vele soha, 12 órát van kb a gyereken, soha nem folyt még ki, soha nem volt piros popsi, pedig reggelre annyira tele van, hogy viccen kívül kb. egy kilós a pelus. :-) A pampers kényelmes, de gyakran kell cserélni, alig fér bele valami, hígabb kakitól meg mentsen Isten, mindenhol folyik. A Dm-es elfogadható, de a huggiesnál jobbat még nem találtam.
Berni pelus. Jó is és gazdaságos...:-)))
Sziasztok.A Pamp. nálunk sem vált be,hátul,a derekánál folyt ki,mert nincs gumirozva.Tescosat használunk,de a Lib. is jó.
Moshatót, Pop-int, s nagyon ritka a baleset. No meg jobb Emma popsijának, a család költségvetésének, s még környezetbarát is. :)
Igen, állítólag a liberón van hátul valami gumírozott rész, ami tök jó.
Maj kipróbálom:)
Sajna, nálunk nincs rossmann csak dm.
De lehet veszek egy csomag saját márkát, ha más nem tényleg nappalra jó lesz:)
A legjobb a tescos szerintem
tescos lila, vagy libero, vagy pampersből csak a sleep and play
Szió!
A pampesből nekünk oldalt folyik ki a cucc, még van egy fél csomag, többet nem is veszek. Liberóval még nem volt gond(kop-kop)és a rossmannos ugyanaz, csak sokkal olcsóbb.
További ajánlott fórumok: