Melyik sajátmárkás pelenka a jobb? Rossman vagy DM? Melyiknek gumis a dereka? Ti milyen pelust használtok? (beszélgetős fórum)
Sajnos felénk nincs Auchan és aldi sem. :(
Ma vettem lidl-set.Most adtam rá.Eddig jónak tűnik.Gumis a dereka és dupla réteg van a pisi résznél.Majd meglátjuk milyen lesz.Mennyit bír.Bár már maxit vettem neki ami 7 kg-tól van.mert hiába "csak" 7600 gramm zsufi a lába és bevág neki a pampers midi pelus.
A "Madaras" az az Auchan! ;-)
Sajna felénk nincs, pedig jó lenne egy újabb adag pelus! Most nekünk is Dada pelusunk van, ezt is jó, de a Happyt jobban szeretem!
Sziasztok!
Mi a 100 db-os gazdaságos dada pelenkát használtuk.
Abból még nem folyt ki a pisi. A pampersnél naponta többször kellett átöltöztetnem. Most nem tudtam venni dadát és a Madarasban akciós happyt vettük meg.
Nekünk nagyon bejött.
Az áráról nem is szólva. 12-ig tart az akció. Érdemes megnézni. Egyet fizet kettőt kap.
sziasztok!
érdemes dmben törzsvásárlói kártyát igényelni. lehet rá pontokat gyűjteni és azokat különböző kuponfüzetekre beváltani. Van olyan kuponfüzet, amiben joker kupon van, bármely terméket megvásárolható 25% kedvezménnyel. csak így szoktam pelust venni. ki lehet váltani olyan kupon füzetet is, amiben 15%-os végösszegi kedvezményes kupon van, azzal egyszerre több terméket is lehet venni. sőőt, egyszerre lehet használni a 25%-os kuponnal, így ha egyszerre több csomagot veszek nagyon megéri, mindegyikre külön 25%osat kiváltani plusz a végösszegi 15%-os, így majdnem 40% megtakarítható.
nem tudom mennyire volta érthető :)
A DM-eset nem próbáltuk, de a Rossmannost igen, és azt szerettem egy ideig! Viszont az utolsó csomag nagyon rossz minőségű volt, ezért nem vettem többet belőle!
Amit már régóta használunk az a Bella Háppy pelus! Jó gumis, széles a védőgátja és a Tescoban sokszor akciós, ilyenkor 25-27 ft körüli a db ára.
A DM-es tényleg jó.
Bár azért én észrevettem a különbséget, kicsit gyengébbnek tartom a Pampers-nél. Valahogy lassabban szívja be a folyadékot, vagy nem tudom, mi lehet, de az éjszakát nem bírták ki a kicsi méretek. Úgyhogy mi úgy álltunk be, hogy nappal DM-es, éjjelre Pampers.
Ezek után kipróbálom majd az Aldisat is, nemsoká úgyis kell pelus, majd nem DM-eset veszek. Aztán meglátom. :) Bár azt nem tudom, itt mennyi a különbség árban, lehet, hogy nem sok.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Örökmozgó, sokat ivó, vékony, magas, 12 kilós fiúk anyukái! Milyen és mekkora pelenkát használtok, ami benttartja a cunamit?