Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált? (tudásbázis kérdés)
Kedves Kitti.
Már van egy olyan fórum ahol konkrétan ezt a fajta babakocsit kérdezték.
Én ezt csak ugy általánosan kérdeztem,mert érdekel az is hogy kinek melyik fajta jött be.
De köszönöm a figyelmeztetést:)
Ez egy negatív tapasztalat lesz, jöhet ez is?
Mi Giraffe Club babakocsit vettünk, újszülöttkortól használható, több pozícióban dönthető, a hordozó rápattintható, 9,5 kg öszesen, a kerekek fékezhetők, az első kerekek bolygók(illetve attól függ, hogy álla kocsi), a tolókar átfordítható. Elvileg jól hangzik, gyakorlatilag meg nem vált be, nem szeretem.
Újszülöttkocsinak gyakorlatilag alkalmatlan volt (illetve a baba megvolt benne), annyira nehéz volt tolni, ha a baba szemben feküdt velem, azon az oldalon olyan közel állank a kerekek, hogy alig tudtam lépni tőle. A tolókar magassága nem állítható, és az én 167 cm-hez túl alacsonyan állt, fájt a derekam a görnyedéstől.
ha a tolókart megfordítjuk, úgy sokkal jobb, valamivel följebb áll az egész, tolni is sokkal könnyebb. Csak hát én újszülöttet nem szívesen tolok csak úgy bele a világba. Kormányozni is könnyebb megfordítva, szóval azt mondanám, ilyen szempontból sportkocsinak alkalmasabb. Viszont abból meg könnyebb súlyút is lehet kapni.
Drága Barátnőm Regi!!
Nem jól tetted fel a kérdést!Mert téged már nem érdekel a Mózeskosár stb...Hanem tavaszi nyári és őszi használatra szeretnél ernyőkocsit milyet ajánlotok ??vagy sportkocsit??szerintem igy jobb!!Millió puszi barátnéd cirmi!:)
Tapasztalatokat keresek babakocsikkal kapcsolatban!!!
Bármilyen tipusú,sport,esernyő stb...
További ajánlott fórumok:
- Phil and Teds. Van valakinek ilyen típusú babakocsija?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Nagyobb /1-2 év körüli/ babánál a babakocsihoz tartozó lábzsákot használtok vagy másmilyet?
- Kaptunk egy Urban Jungle tipusú babakocsit. Van esetleg valakinek ilyen tipusú kocsija?
- Melyik típusú jogger babakocsi a legstrapabíróbb?