Melyik típusú jogger babakocsi a legstrapabíróbb? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Nekem Hauck TCM-em van a kisfiam születésétől kezdve szinte minden nap ezzel a strapabíró babakocsival hordtam, gödrös rossz minőségű úton, hóviharban is megállta a helyét. Nagy előnye, hogy sok cuccot rá, bele lehet pakolni, bármilyen rossz idő van, nem ázik be, rázipzározható az esővédő egy mozdulattal.
Nagyon szerettem ezzel a babakocsival hurcolni a kisfiam,de lehet, hogy lassan eladom a kocsit, ha érdekel írj!
Üdv: Mónika
nekem quinny-m van, eszméletlenül masszív, nagyon szeretjük. sok más előnye is van, pl.a rugózása, vagy az, hogy magasan van benne a gyerek: nem rázza szét és nem szív annyi kipufogógázt, mint szegény alul tologatott gyerekek.
mindig elalszik benne a gyerek, ez is nagyon jó :)
nagyon ajánlom.
17 hós babám már 14 kg, ezért valami jó kis masszív kocsit keresek most neki. Ajánlották a Hauck TCM-et, nekem az egy picit fura, de talán meg tudnék barátkozni vele. Valamint még mondták a Quinny Freestyle 3XL-t, a Hauck Traxx-et, és a Bébé Confort HighTrek-et.
De nem igazán tudok dönteni. Ha valakinek joggere van, légyszi osszátok meg velem a tapasztalataitokat!
További ajánlott fórumok:
- Phil and Teds. Van valakinek ilyen típusú babakocsija?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Kaptunk egy Urban Jungle tipusú babakocsit. Van esetleg valakinek ilyen tipusú kocsija?
- Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált?
- Chicco London típusú babakocsija van valakinek?