Chicco London típusú babakocsija van valakinek? (tudásbázis)
6. Ezti
2008. júl. 5. 12:10
Mindenkinek nagyon köszi. Nekem is megbízhatónak tűnt. KÖSZI
5. pemete
2008. júl. 5. 10:40
Szia! Megnéztem én is. Szerintem is jó, nekünk a városi babakocsink pierre cardin, de a chiccok is biztos nagyon jók! Nekünk az a nagy remekül bevált, szóval én csak ajánlani tudom ezt a márkát!
4. 9b10f3d7ff
2008. júl. 5. 10:23
Nekem nincs tapasztalazom ebben a típusban, de maga a márka jó megbízható. Vettem a fárdtságot és megnéztem a keresőben milyen. Szerintem jól döntöttél, vagy fogsz dönteni ha ennél maradsz, mert van kupolája a nap és szél ellen, a fotó alapján hosszú a lábtartórésze is , tehát nem fog lógni a lábacskája a picurnak. Milyen a rugozása azt nem tudom.
3. pemete
2008. júl. 5. 09:52
Én nem tudom melyik a London típusú, nekünk egy ilyen bazi nagy 3kerekű chicconk van. Ez a fajta nagyon jó, bírja a strapát, terepre, kirándulni is ezt szoktuk vinni. Könnyen nyitható, csukható, nagyon nehéz és nagy! Tehát nagy csomagtér kell hozzá. Ennek ellenére én nagyon szeretem. Remélem segítettem valamennyit.
2. Ezti
2008. júl. 5. 09:42
Mennyire könnyű a kosc, mert én csak ilyen kissebb autós kiruccanásokhoz szeretném, állandóra a kocsiban tartani. Könnyen nyitható-csukható? Eégedett vagy vele?
1. Ezti
2008. júl. 5. 09:41
Chicco London típusú babakocsija van valakinek?
További ajánlott fórumok:
- Phil and Teds. Van valakinek ilyen típusú babakocsija?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Kaptunk egy Urban Jungle tipusú babakocsit. Van esetleg valakinek ilyen tipusú kocsija?
- Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált?
- Melyik típusú jogger babakocsi a legstrapabíróbb?