Phil and Teds. Van valakinek ilyen típusú babakocsija? (beszélgetős fórum)
Kicsit késői választ, de hátha másnak segítségére lesz. :)
Explorer: max. 2-3 éves lehet, 2011-ben jött ki az első széria, tehát egy tesópáron mehetett keresztül.
A különbség köztük, hogy az Explorer csak a kicsi ülést levéve csukható, a Vibe együtt is. A Vibe hátránya, hogy a külső kerekek könnyebben kopnak, és kicsit régebbi típusok, a Vibe1 (5-6 éves) kiváltképp, a Vibe 2 lehet szintén 2-3 éves. Onnan lehet megkülönböztetni, hogy a régebbi széria vázára Vibe van írva, Az újabbra Phil&Teds. Az Explorernek a kupolája csúszkál le néha, rá kell érezni a felerősítésére. Mindkettő remek kocsi amúgy, inkább a korát érdemes figyelni, minél újabb, annál több az esély rá, hogy különösebb beruházás nélkül végigszolgálja a tesópárt. Ebayről macerás megrendelni, nem szállítanak ide, vagy ha mégis horribilis áron, de azért érdemes ránézni, hátha...
Sziasztok!
Nekem is ez lenne a következő. Valaki használja az explorert nagy gyerekkel?
Köszönöm
Kedves Anyukák, nagyon örülök, hogy beszéltek erről. Mi is tervezzük ezt a phil teds babakocsit megvenni, csak még annyira nem ismerem.Mi a különbség az expoler és vibe között (azokat láttam a hirdetéseken)?Mire kell figyelnem?Az ebayon érdemes megrendelni?
A válaszotokat nagyon megköszönném! :)
Még annyit, hogy a régi E3-asokkal vigyázzatok, nagyon régi kiadásúak, már több tesópárt vittek végig.
Igaz nagyon masszív kocsik, de azért a negyedik tesópárnál előjöhet ez-az.
Tudom, hogy nem olcsó, de érdemesebb kicsit többet befektetni az újabb modellekbe: Explorer, Vibe, Dash,Verve, Navigator, Dot, esetleg a V2-es Sport.
Én nagyon szeretem, nem is tudtam volna meglenni nélküle.
Itt egy részletes vélemény róla (én írtam :) )
meg itt van ez is:)
ime a video, ahol mindent jol bemutatnak, hogy mi hogyan mukodik:)
Arra ami most bejön a phil and teds honlapján a főoldalon,én a legtöbb kocsit lecserélném :))
Ha nem nézzük azt,hogy mennyit lát az alsó gyerek,meg hogy egy zsúfolt vizes járdán minden rácsapódik és a kutyák feje épp ott van,nem rossz :)
Nagyon jók ezek a kocsik!Itthon nem nagyon ismert még az igaz.
Egyesül a testvérkocsijuk a furcsa nekem,valahogy nem lennék alul :))
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Kaptunk egy Urban Jungle tipusú babakocsit. Van esetleg valakinek ilyen tipusú kocsija?
- Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált?
- Melyik típusú jogger babakocsi a legstrapabíróbb?
- Chicco London típusú babakocsija van valakinek?