Negyven évesen szerelemben? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Negyven évesen szerelemben?
Én is nagyon boldog vagyok. Immárom fél éve, így 40 évesen. Szerelem? Igen hiszem,hogy az. De ha már csalódtunk kicsit óvatosabbak vagyunk, nemde?
Amúgy pedig gratulálok Nektek!
Gratulálok! Ez gyönyörű! És mindezt mindketten függetlenként éltétek meg? Akkor nagyon boldogok vagytok.
Nálam éppen fordítva történt. Karácsonykor a fa díszítése közben érkezett egy sms: "Köszönök mindent, de KÉRLEK! ne alkalmatlankodj többet. S."
Ezután nekem már nem volt karácsony...
Használd ki e boldogság minden pillanatát.
Én már 20 éve csak emlékezem ezekre az érzésekre. Egyikünk sem volt független, maradtunk a családunknál. De nagyon szép volt és nem bántam meg.
Ez igen.....
gratulálok!!!!
és irigykedem....:-(((
Hasonló történt velem is, de sajnos mi nem foly-
tathattuk - pedig szerettük volna - nem voltunk
függetlenek, családunk volt.
Sok boldogságot kivánok Nektek!
Van olyan ismerősöm, hogy a férfi 50 évesen esett szerelembe, 30 év házasság után. Ez még nem is lenne meglepő, de a nő is 50 éves volt, ő volt az első szerelme 34 évvel ezelőtt.
Újra találkoztak, fellobbant a szerelem. Azóta elvált az ismerősünk, és boldog házasságban él az első szerelmével. (akkoriban valami sz@rkeverés miatt szakítottak nagyon ifjan.)
A cikk írójának üzenem, hogy sok sikert!
És mint látod, nem csak az ismerőseid drukkolnak...
Sok szerencsét az új élethez, Bugi :)
... Alliterációnak pedig teljesen igaza van, az utolsó nagybetűs kijelentésével ;)
Sok boldogságot nektek!
A kor nem számít.
Én 42 évesen -két istentelenül rosszul sikerült házasság után!- találtam meg azt az "igazit", akivel jóval hamarabb kellett volna találkoznom(nunk).
(Ő is két váláson van túl.)
S bár mindkettőnket megkeményítettek, "megkérgesítettek" az elmúlt rossz tapasztalatok, (sőt némiképp bizalmatlanná is tettek), mindezek nem akadályoztak meg abban, hogy újult hittel, reménnyel, szerelemmel fogadjuk az Élet eme hihetetlenül csodás AJÁNDÉKÁt!
S ha "későn" is érkezett, de NEM BÁNTUK MEG!!!
Ennek már 4 éve, s mondhatom, sőt büszkén vallhatom, A SZERELEMBEN NEM SZÁMÍTANAK ÉVEINK SZÁMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én így ismeretlenül is kívánok sok szerencsét, és legfőképp sok boldogságot, és szerelmetek beteljesülését!!!
(Bár azt nem írtad, meglévő kapcsolatban lobbant-e fel ez a más iránt érzett szerelem.)
Légy boldog!
Vigyázzatok a társotokra ne sérüljön.
Ugrás a teljes írásra: Negyven évesen szerelemben?